Αρχική Προγνωστικά Μας χάλασε το απόλυτο η Ιαπωνία!

Μας χάλασε το απόλυτο η Ιαπωνία!

0
newcastle
Dodekanisos

Σε ένα διαφαινόμενο παρολί οφείλετε το γεγονός ότι χάσαμε χθες (σε μια εξαιρετική στοιχηματική βραδιά) το 6/6. Συνολικά τσιμπήσαμε ένα αξιόλογο 5/6 και αυτό που μας χαροποιεί είναι (και πάλι) ότι ήμασταν «πολύ μέσα» στον ρυθμό των επιλογών μας στοιχηματικά. Έτσι σταθερά ανοδικά φτάσαμε το ποσοστό των επιτυχιών μας στο ..58 % με 114/197 σωστές επαληθεύσεις. Σήμερα λοιπόν έχουμε ένα κουπόνι που καλύπτει όλα τα γούστα και τις όλες τις ορέξεις.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΖΕΝΙΤ κωδ.171
Με φόντο τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους είναι σίγουρο πως θα προσέχουν τα πόδια τους. Αναμένεται ανιαρό ματς με παιχνίδι κέντρου και χωρίς περιττές ατομικές ενέργειες. Η γηπεδούχος υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ και η Ζενίτ πάει στο Λεβερκούζεν. Μαζεμένο ματσάκι ,έτσι ακριβώς θα το προσεγγίσουμε και εμείς. (ΗΜ Χ) 1,90 και ( 2-3 goal ) 1,80.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ κωδ.184
Είναι να απορεί κανείς με την απόδοση στο ( Over ) 1,70. Παίζουν και οι 2 ομάδες ανοικτά, μπρος-πίσω, παρουσιάζουν αδυναμίες στις άμυνες και στην επίθεση δεν ..τις λες άσφαιρες! Κυρίαρχο σημείο το ( Over ) 1,70, καθώς επίσης και το ( 4-6goal ) 2,80.

ΦΟΥΛΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ κωδ.194
Ομάδα που δεν σκοράρει ,δεν κερδίζει. Εάν εξαιρέσουμε το ματς με την «τελειωμένη» Μπόλτον στα υπόλοιπα 4 ματς στην έδρα της πέτυχε μόλις 1 τέρμα και σε αυτό .απλά πήρε την ισοπαλία. Η Νόργουιτς αυτά τα ματσάκια τα έχει στο καλεντάρι της ως τρίποντα και έτσι θα γίνει. ( 2 ) 2,25 και από κοντά το ( 2-3goal ) 1,90.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κωδ.257
Αξιόμαχος και αξιοσέβαστος ο Παναιτωλικός θα μας δώσει αυτό που θα ποντάρουμε. Ο Αστέρας πάει στην Τότεναμ και «προσέχει για να έχει». Άλλωστε και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Αστέρα δεν θα έλεγαν όχι σε μία μεταγραφή παίκτη τους στο «Νησί». Το κατά πόσο έχουν περάσει μια τέτοια νοοτροπία ένεκα του Γιουρόπα Λιγκ θα το δούμε στο γήπεδο. (ΗΜ Χ ) 1,95 και ( 0-1goal ) 2,60 στο μενού μας.

ΜΟΝΑΚΟ – ΕΒΙΑΝ κωδ.288
Δεν προσπερνάς τέτοιο value!! Μιλάμε φυσικά για το (ΗΜ Χ )2,15 και ( ΗΜ 2 ) 6,00 που οι αριθμοί έβγαλαν. Κύριο μας ποντάρισμα εδώ το ισορροπημένο ( 2-3goal ) 1,80.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.- ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ κωδ.314
Δεν θυμάται τον δρόμο προς την νίκη. Στην αναμέτρηση του πολύ δυνατού εκτός έδρας Κάνσας ,ούτε GPS δεν βοηθάει!! Εάν είναι τελευταίας τεχνολογίας μπορεί και να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Αρχικό ποντάρισμα στο ( 2 ) 2,45 και για κάλυψη κάτι ψηλά στο ( Χ ) 3,25.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ:
ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ κωδ.261
ΣΑΛΚΕ – ΧΕΡΤΑ κωδ.274
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ κωδ.279

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments