Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Μας προβληματίζει που παίζουμε σε χώμα!”

“Μας προβληματίζει που παίζουμε σε χώμα!”

0
Dodekanisos

Ειδική προετοιμασία σε χωμάτινο γήπεδο έκανε η ομάδα μας αυτή την εβδομάδα, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Ασκληπιού στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας. Τα παιδιά έπρεπε να εξοικειωθούν με τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου που θα παίξουν και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να γυμναστούν σε γήπεδο με χώμα. Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας Σταμάτης Κουρδουνάκης, επεσήμανε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι εν έτη 2020 γίνονται ακόμα παιχνίδια σε χωμάτινα γήπεδα. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Είναι ένας μεγάλος προβληματισμός για το ότι καλούμαστε στην εποχή μας να παίξουμε σε γήπεδα με χώμα. Δεν είναι και ότι καλύτερο για τα μικρά παιδιά τα οποία κινδυνεύουν από τραυματισμούς. Εμείς τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι κάνοντας προπόνηση σε ανάλογες συνθήκες και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Ο κ. Κουρδουνάκης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μια καλή ομάδα της κατηγορίας την οποία πρέπει να προσέξουμε. Το επίπεδο της δυσκολίας του αγώνα ανεβαίνει λόγω των συνθηκών του αγωνιστικού χώρου στον οποίο τα παιδιά μας δεν είναι συνηθισμένα. Από εκεί και πέρα όμως θα παίξουμε ελεύθερα καθώς στόχος μας όπως ήδη ξέρεται είναι η χαρά της συμμετοχής των μικρών παιδιών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments