Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μας πήραν το ρεκόρ

Μας πήραν το ρεκόρ

0
2
Dodekanisos
Ο Τάκης Μιχαηλίδης είναι ο άνθρωπος που από το 1997 μετουσίωσε την σκέψη ένταξης της Ρόδου στην IGA. Και παραμένει εκείνος που οδηγεί κάθε φορά το νησί μας σε τέτοιους αγώνες με την υλοποίηση των προϋποθέσεων που πρέπει να πληρούν οι αποστολές.
Είναι ο αρχηγός της Ροδίτικης αποστολής στο Isle of Wight που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα μπόρεσε να λύσει πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί από οικονομικής πλευράς .Βλέπετε η οικονομική κρίση στην χώρα μας έχει και μακριά από την χώρα μας αντίκτυπο. Όταν δόθηκαν οι απαιτούμενες εγγυήσεις η Ρόδος φιλοξενήθηκε στο FAIRWAY HOLIDAYS μαζί με ακόμα τρία νησιά της διοργάνωσης.
Ο κ. Μιχαηλίδης μιλάει σήμερα για τις πρώτες εντυπώσεις της αποστολής αλλά και για την πρόταση που θα κατατεθεί στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης και θα αφορά την διοργάνωση στο νησί μας μεγάλου τουρνουά μπίτς βόλεϊ με την συμμετοχή όχι μόνο των νησιών μελών της IGAαλλά με την συμμέτοχη αθλητών-τριών από όλο τον κόσμο σε περίοδο φυσικά που δεν θαχει αγώνες ISLAND GAMES .
Είναι μια πρόταση που κατατέθηκε στο Aland από τον συμπατριώτη μας καθηγητή του αθλητικού ινστιτούτου της Κολωνίας  Θανάση Παπαγεωργίου και κατέθεσε η Τοπική Επιτροπή και ο Οργανισμός Αγώνων του νησιού μας στην εκεί Γενική συνέλευση.
Προς το παρόν θα γίνει κατάθεση σε τίτλους και θα διερευνηθεί άμεσα η διεξαγωγή του.
Αναλυτικότερα ο Τάκης Μιχαηλίδης μιλώντας για τους αγώνες αλλά και για την Συνέλευση της Τρίτης τόνισε:
«Οι εντυπώσεις από την άφιξη μας είναι πολύ καλές εκτός από τον καιρό που…δεν μας τα λέει καλά.(Βροχερός καιρός και θερμοκρασία γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου και φυσικά ασυνήθιστες συνθήκες για πολλά από τα μέλη  της αποστολής που ξεκίνησαν από τους 33 της Ρόδου).Η άφιξη των λεωφορείων αλλά και των φερρυ ήταν άψογη. Μάλιστα οι διοργανωτές μας συντόμευσαν κατά δυο ώρες το ταξίδι μας από το Πόρτσμουθ  στο isle of wight ξέροντας πώς είμαστε στο δρόμο από τις 5 το πρωί. Η άφιξη μας στην εγκατάσταση που μείναμε είχε ένα κόλλημα στην αρχή γιατί η κατάθεση της αποπληρωμής των διαμονών είχε γίνει μια μέρα πριν ξεκινήσει η αποστολή και δεν είχε γίνει και δεν είχε εμφανισθεί στο τραπεζικό σύστημα της επιχείρησης κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πρέπει να διαπιστωθεί η ύπαρξη της κατάθεσης υπήρξε μια κωλυσιεργία η οποία ξεπεράστηκε σε πολύ μικρό χρόνο Από νωρίς η αποστολή είχε εγκατασταθεί στα σπιτάκια που θα παραμείνουμε. Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή εγκατάσταση που καλύπτει όλες τις ανάγκες διαμονής διατροφής και από τι είχα καταλάβει από τις συνομιλίες που είχα με τα περισσότερα μέλη  της αποστολής είναι όλοι ευχαριστημένοι από αυτό που συναντήσαμε εδώ. Από χθες το βράδυ ( Παρασκευή βράδυ) αρκετά από τα παιδιά κι αφού δεν είχε αγώνες έκαναν την βόλτα τους στην πόλη κι άρχισαν να εξερευνούν την περιοχή κι έχουν αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις .Στην ίδια εγκατάσταση με μας μένει η ομάδα των Κέημαν, Ορκνι και Γροιλανδίας. Αυτό μόνο του σαν γεγονός δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ των ανθρώπων του αθλητισμού εδώ που είμαστε εμείς. Αν και ο καιρός μας έχει χαλάσει την διάθεση νομίζω πώς θα υπάρξει το ανάλογο κλίμα που θα μας εντυπωσιάσει όλους κάτι που γίνεται σε όλα τα island games»
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Ο Τάκης Μιχαηλίδης μίλησε και για την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Τρίτης :
«Για το τουρνουά του μπίτς βόλεϊ θα κάνουμε κατάθεση σε τίτλους και δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, Αυτές θα συζητηθούν με τους ανθρώπους του βόλεϊ. Από τα άλλα νησιά προκειμένου να οργανωθεί στη Ρόδο ένα τουρνουά μπίτς βόλεϊ που θέλουμε να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση και να μην συμμετέχουν μόνο νησιά των island games αλλά και από τα ελληνικά νησιά αλλά και τα νησιά όλου του κόσμου. Στην Γενική Συνέλευση πέρα από αυτό έχουμε να αντιμετωπίσουμε θέματα της ισχυροποίησης του θεσμού διότι όπως καταλαβαίνετε και στο Wight πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών πράγμα που σημαίνει πώς τα νησιά σηκώνουν ένα μεγάλο βάρος της διοργάνωσης και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ουσιαστικός η και πολιτικός ακόμα ούτως ώστε τα νησιά να μπορούν να χρησιμοποιούν τους αγώνες .Να βρεθούν επίσης τρόποι που θα προωθούν τα αθλήματα στην ανάπτυξη τους για να βελτιωθούν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις τουλάχιστον του νησιού μας ακόμα περισσότερο»

φωτο: Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου κατά την άφιξη τς στο Isle of Wight

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments