Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Μας ξυλοκόπησαν στη Μαλώνα!»

«Μας ξυλοκόπησαν στη Μαλώνα!»

2
dimitra
Dodekanisos

Σημεία και τέρατα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Δήμητρας Δαματριάς Σταύρος Πηδιακής! Μιλώντας σε εκομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM για το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άγιο Γεώργιο στη Μαλώνα (4 – 4) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, μεταξύ άλλων είπε:
«Μετά το τέλος του παιχνιδιού, φίλαθλοι και παίκτες του Αγίου Γεωργίου ξυλοκόπησαν δικούς μας παίκτες. Κάποιος χτύπησε και εμένα στο στομάχι με αποτέλεσμα να μείνω αναίσθητος στο έδαφος για δέκα λεπτά μέχρι να μου παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Είδα το Νο 3, το Νο 15 και το Νο 17 του Αγίου Γεωργίου να επιτίθενται σε παίκτες μου. Κάποιος επιτέθηκε και στον βοηθό, τον κ. Κόκαλη. Ούτε καν αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα. Το μόνο που ανέφερε ο διαιτητής κ. Κόλιας είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα μας χτύπησαν φίλαθλοι. Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο δεν γράφει. Καλέσαμε και την αστυνομία αλλά δεν ήρθε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του Αγίου Γεωργίου τον κ. Χατζησταμάτη που μας βοήθησε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
SAN.GEORGIO-TRELLA
SAN.GEORGIO-TRELLA
9 years ago

POLY @@@@@@@ O PROEDROS TIS DAMATRIAS POY VGIKE K ELEGE @@@@@@@ STO RADIO …..K MEGALES PSEYTIES ALLA 8A APANTISOUME SYNTOMA..

rodos rodos
rodos rodos
9 years ago

ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ…..Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ 14ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΤΡΙΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ (ΧΩΡΙΑΤΕΣ) ΦΩΝΑΖΑΝ “ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ Η ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΣΕ RING…..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ “ΚΥΡΙΕ” ΠΗΔΙΑΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ Γ’ ΘΑ ΕΙΣΑΙ….