Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μας εκνεύρισε ο Παπαγιαννίδης!»

«Μας εκνεύρισε ο Παπαγιαννίδης!»

0
papagiannidis manolis
Dodekanisos

Με πολλά παράπονα από τον «βοηθό» Μανώλη Παπαγιαννίδη έφυγε από τον Αρχάγγελο ο Κλεόβουλος Λίνδου! Όπως δήλωσε στο news12 ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέφανος Μυριαλλής, «μας εκνεύρισε με τον τρόπο του!». Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:
«Είμαστε απογοητευμένοι πολύ περισσότερο με τη συμπεριφορά του βοηθού Παπαγιαννίδη προς τους παίκτες μας. Θεωρούμε ότι ήταν προκλητικός απέναντι στους παίκτες μας με αποτέλεσμα να τους εκνευρίσει και να τους αναγκάσει να έχουν απρεπή συμπεριφορά προς το πρόσωπο του. Όταν λέω ότι ήταν προκλητικός, εννοώ ότι δεν τους μιλούσε όμορφα και αντίθετα προσπαθούσε να τους εκνευρίσει. Έχει αναφέρει και εμένα στο φύλλο αγώνα ότι τον έβριζα, κάτι το οποίο ουδέποτε έχει συμβεί. Οι φάσεις που διαμαρτυρόμαστε είναι οι εξής:
1. Τρία με τέσσερα οφσαίντ σε βάρος μας στο πρώτο ημίχρονο ενώ το σκορ ήταν 0 – 0 .
Στο 1 – 1 που έγινε το πέναλτι και η αποβολή, ο Μαρκόπουλος πήρε τη μπάλα από εμφανή θέση οφσαϊντ που δεν υποδείχθηκε. Ακόμα και το πέναλτι που δόθηκε όπως και η κόκκινη είναι υπό αμφισβήτηση.
2. Στο 2 – 1 ενώ ο Ατσικνούδας έχει δώσει άουτ, ο Παπαγιαννίδης από την αντίθεση πλευρά και χωρίς να έχει καλή οπτική επαφή, σήκωσε το σημαιάκι του και υπέδειξε κόρνερ παρασύροντας τον διαιτητή να κάνει λάθος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments