Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μαρτίνης: “Όλα θα κλείσουν κατ´ ευχήν”

Μαρτίνης: “Όλα θα κλείσουν κατ´ ευχήν”

0
Dodekanisos

Την υπόσχεση ότι “όλα θα κλείσουν κατ’ ευχήν” δίνει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος Αντώνης Μαρτίνης μέσω τοποθέτησης που έκανε στο προφίλ που διατηρεί ο σύλλογος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε την:

“Η ομάδα μας βγήκε δεύτερη επίσημα, με ΒΟΥΛΑ και περιμένουμε την υπογραφή! Όσες πατέντες κι αν σκαρφιστούν ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ , είτε από το νησί μας είτε από άλλο νησί της περιφέρειας, είτε η ομάδα που έμαθε να κερδίζει με συμφωνίες κερασιών και εγγράφων, είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση κι ας μην μας προκαλούν άλλο.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους ποδοσφαιριστές μας που είδαν την Ρόδο για ανέλιξη και πάλεψαν μαζί της ως το τελευταίο λεπτό, ευχαριστώ τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, τον Στέφανο Κρεμέζη, τον Αντώνη Παπατζίκο, τον ακούραστο δικό μας Μιχάλη Χαρίτο, τον φροντιστή Νίκο Καρπαθάκη, τον Βαγγέλη Σωτριλλη και τον Φανούρη Γκινή για την πορεία, την προσπάθεια και την επιτυχία!

Χαιρόμαστε και ιδιαίτερα χαίρομαι γιατί είναι αυτή, επίσημα η Τρίτη συνεχόμενη άνοδος της Ρόδου μας… Τους κακοφαίνεται και πήγανε να μας …κοντινουν για να σωθεί μια ομάδα λιγοστων οπαδών : Δεν αδικήσαμε κανέναν για να μας φερθούν έτσι . Να ξέρει η Σαντορίνη πως μαζί μας θα παίζει πάντοτε στα ίσια…

Ευχαριστούμε το MITSIS GROUP OF HOTELS για την άψογη συνεργασία και την Joom για την συνοδεία στην προσπάθεια! Οι μεγάλοι τυχεροί Χορηγοί μας που μαζί με όλους τους διαφημιζόμενους στο γήπεδο μας, έκαναν τη Ρόδο πρωταγωνίστρια δύναμη.
Τώρα πάμε για άλλα και θέλουμε όλους τους Ροδίτες μαζί μας. Θέλουμε τα παιδιά της Κακιάς Σκάλας να ενώσουν δυνάμεις γιατί το όνειρο κοντεύει…

Κλείνοντας, ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας με την υπόσχεση πως όλα θα κλείσουν κατ´ ευχήν…
ΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments