Αρχική Videos Μαρσέιγ-Παρί 0-0: Ασπίδες, VAR και ρίψεις αντικειμένων στο Le Classique

Μαρσέιγ-Παρί 0-0: Ασπίδες, VAR και ρίψεις αντικειμένων στο Le Classique

0
Dodekanisos

Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν έμεινα στο 0-0 στο «Stade Vélodrome» για την 11η αγωνιστική της Ligue 1. Το Le Classique μπορεί να μην είχε γκολ, αλλά… είχε πανέμορφη ατμόσφαιρα, ένταση, κάρτες, VAR, εισβολή φιλάθλου και προστατευτικές ασπίδες! Εξαιτίας ρίψεις αντικειμένων!

VAR, εισβολή, αποβολή και ρίψεις αντικειμένων

Και στα δύο ημίχρονα το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, καθώς οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ πέταξαν μπουκάλια στον Νεϊμάρ, ενώ ο Βραζιλιάνος προσπαθούσε να εκτελέσει κόρνερ. Και στις δύο περιπτώσεις, το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου, «επιστράτευσε» πλαστικές ασπίδες. Ούτως ώστε να μπλοκάρει τα μπουκάλια που εκσφενδονίζονταν από τους φίλους της Μαρσέιγ κατά τη διάρκεια των κόρνερ.

Ο Νεϊμάρ εκτελεί κόρνερ υπό την παρουσία προστατευτικών ασπίδων.

Ένας εισβολέας μπούκαρε στο γήπεδο και έτρεξε για να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο ημίχρονο. 

Νεαρός εισβολέας προσπαθεί να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι / dailystar

Το VAR επενέβη δύο φορές, ακυρώνοντας γκολ και για τις δύο ομάδες. Το αυτογκόλ του Luan Peres από τη σέντρα του Νεϊμάρ και το σουτ του Arkadiusz Milik για τη Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκαν και τα δύο από το VAR για οφσάιντ.

Ενώ το VAR επενέβη και στην αποβολή του Achraf Hakimi για φάουλ στον Cengiz Ünder. Την ίδια στιγμή ο διαιτητής που συμβουλευόταν τo VAR για την απόφαση της κόκκινης κάρτας, θεατές τον σημάδευαν με λέιζερ στο πρόσωπό του.

Η στιγμή της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Hakimi / eurosport.com

Χωρίς εντός έδρας νίκη από το μακρινό 2011 παρά την «καυτή» ατμόσφαιρα

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ντέρμπι της Γαλλίας ανάμεσα σε Ολιμπίκ Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν τα είχε όλα! Εκτός από… τα γκολ! Η Ολιμπίκ δεν κατάφερε ούτε φέτος να νικήσει τους «πρωτευουσιάνους» στην έδρα της. Η τελευταία νίκη της στο «Vélodrome» ήταν ένα 3-0 το 2011! Ενώ η πιο πρόσφατη νίκη της κόντρα στην Παρί είναι το περσινό 0-1 στο «Parc Des Princes». 

Η «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ / newscontinue.com

Κερδισμένη η Παρί

Παρόλα αυτά μεγάλη κερδισμένη της υπόθεσης παραμένει η Παρί. Διότι αν και με δέκα παίκτες έφυγε με τον έναν βαθμό από μία δύσκολη έδρα. Ενώ η διαφορά της από την Μαρσέιγ είναι πλέον στους δέκα βαθμούς (28 έναντι 18 βαθμών). Και από την δεύτερη Λανς στους επτά. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments