Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μάρω Μαθιουδάκη η θαρραλέα καθαρίστρια του Νοσοκομείου

Μάρω Μαθιουδάκη η θαρραλέα καθαρίστρια του Νοσοκομείου

0
Dodekanisos

Τον γύρο της χώρας έκανε η είδηση με πρωταγωνίστρια την 35χρονη Μάρω Μαθιουδάκη, η οποία έτρεψε σε φυγή διαρρήκτη, που επιχειρούσε να κλέψει χρήματα από τα ντουλάπια των συναδέλφων της στην καθαριότητα του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος.

Η 35χρονη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA εξήγησε πως ένιωσε και πως κατάφερε να κατατροπώσει τον επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος της επιτέθηκε.

«Μόλις τον είδα, τον ρώτησα τι κάνει εκεί και μου απάντησε με κάτι ασυναρτησίες. Αμέσως κατάλαβα τι έγινε και προσπάθησα να τον σταματήσω. Φώναξα την προϊσταμένη μου, που βρισκόταν στο διπλανό γραφείο. Εκείνος με άρπαξε από τον λαιμό και εγώ του έριξα μια κλωτσιά από κάτω. Πόνεσε και με άφησε αμέσως» ανέφερε χαρακτηριστικά η θαρραλέα γυναίκα, η οποία απέτρεψε την κλοπή σε βάρος των συναδέλφων της και οδήγησε τον δράστη στα κρατητήρια, όπου οδηγήθηκε αμέσως μετά την σύλληψη του από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Νοσοκομείου, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει από πορτοφόλι καθαρίστριας το ποσό των 45 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments