Αρχική Αθλητικά νέα «MARCA»: Θα συνεχίσουν μαζί Red Bull και Σέρχιο Πέρες

«MARCA»: Θα συνεχίσουν μαζί Red Bull και Σέρχιο Πέρες

0
Πηγή: redbull.com
Dodekanisos

Ο Σέρχιο Πέρες φαίνεται πως θα βρίσκεται και το 2022 στην Red Bull και θα συνεχίσει να πλαισιώνει τον Μαξ Φερστάπεν. 

Σύμφωνα με την ισπανική «MARCA» υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Red Bull και Σέρχιο Πέρες για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο καμία επίσημη ανακοίνωση δεν θα γίνει, αφού υπάρχουν μικρές διαφορές. Πάντως στην Red Bull δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο να «πειραματιστούν» και να αλλάξουν οδηγό. Μετά και την λανθασμένη επιλογή στο πρόσωπο του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η συνεργασία τους έχει ευδοκιμήσει 

Παρόλα αυτά η σχέση της Red Bull με τον Μεξικανό οδηγό μέχρι στιγμής έχει ευδοκιμήσει. Μάλιστα ο Σέρχιο Πέρες με την Red Bull πανηγύρισε την πρώτη νίκη καριέρας του στο Grand Prix του Μπακού. Στην συνέχεια ακολούθησε και βάθρο στην Γαλλία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως και το Νο.1 της Red Bull ο Μαξ Φερστάπεν από την πρώτη ημέρα ανέπτυξε μία πάρα πολύ καλή σχέση με τον Σέρχιο Πέρες. 

Η προσοχή όλων στα πρωταθλήματα των κατασκευαστών και οδηγών

Τέλος, την δεδομένη στιγμή είναι λογικό το μυαλό όλων στον οργανισμό της Red Bull πως βρίσκεται στο πρωτάθλημα τόσο των κατασκευαστών όσο και του πρωταθλητή. Ο Μαξ Φερστάπεν είναι στους 182 βαθμούς. Τον καταδιώκει ο Λούις Χάμιλτον που έχει 150. 

Όσον αφορά τους κατασκευαστές η Red Bull φαίνεται πως θα βάλει «τέλος» στην κυριαρχία της Mercedes. Έχει συγκεντρώσει 286 βαθμούς έναντι 242 της Mercedes.  

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments