Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Μανώλης Τρούλλης

Μανώλης Τρούλλης

3
troulis manolis
Dodekanisos

Στη φωτογραφία ο Μανώλης Τρούλλης, ένα από τα εξαιρετικά «δεκάρια» του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του 1990. Ήταν ένας πολύ προικισμένος παίκτης και για πολλούς είναι μεγάλο κρίμα και άδικο που δεν μπόρεσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Μανώλης Τρούλλης είναι γεννηθείς τον Φεβρουάριο του 1976 και φόρεσε τις φανέλες μεταξύ άλλων των Φοίβου Κρεμαστής, Ένωσης Ρόδου – Διαγόρα, Άρη Αρχαγγέλου, Αναγέννησης Έμπωνα, Ιάλυσου Ρόδου και Απόλλωνα Καλυθιών. Πραγματικά μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς μπορούσε να χειριστεί πολύ καλά τη μπάλα ή να προσφέρει γκολ στοπ …πιάτο για τους συμπαίκτες του. Δυστυχώς σταμάτησε νωρίς καθώς αρκετοί από την γενιά του αγωνίζονται ακόμα και σήμερα. Τον έχουμε χάσει από τα γήπεδα καθώς έχουμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε. Ας γνωρίζει κανείς τι κάνει τώρα ο Μανώλης Τρούλλης ή αν έχει παραπάνω στοιχεία και σχόλια για την καριέρα του ας μας γράψει.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GIANNIKOURIS GIANNHS
GIANNIKOURIS GIANNHS
10 years ago

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ

MANOLIS ΤΗΟΛΟΣ
MANOLIS ΤΗΟΛΟΣ
10 years ago

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΑΜΑΓΗΤΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΧΕΙ..

megas
megas
10 years ago

o manolis xekinise to podosfero apo to dekato dimotiko sxoleio tis palias poli opou to 1986 ftiaxame tin tote AE KASTROU kai apo ekei xekinise ta prota podosferika toy bimata mazi me ton giorgo patro ton antoni koppo ton diamantea nektario ton adelfo tou lefteri me proto proponiti ton lazzoro kai meta ton GIANNI KRASSA opoy stereothikan podosferika oloi toys