Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μανωλάκης: “Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο!”

Μανωλάκης: “Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο!”

0
Dodekanisos

Είναι από τα παιδιά που το μέλλον στο ποδόσφαιρο μπορεί να πει κανείς πως προδιαγράφεται λαμπρό. Τουλάχιστον ο ίδιος θα το προσπαθήσει, κοιτάζοντας ψηλά και από εκεί και πέρα, ότι ήθελε προκύψει που λένε! Ο λόγος για τον Γιώργο Μανωλάκη, ένα από τα Ροδιτόπουλο που μέσα από τον Διαγόρα κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους και να δείξουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι αξίζουν να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ο 21χρονος, ύψους 1.80 μ. αθλητής, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά στον «γηραιό» δηλώνοντας πανέτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βοηθήσει και την ομάδα του αλλά και τον εαυτό του. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του τόνισε τα ακόλουθα:

«Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα λίγο να ανανεώσω στον Διαγόρα γιατί περίμενα να δω ποιες θα είναι οι διοικητικές εξελίξεις. Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια διοικητικά και μας είπα ότι τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο οργανωμένα σε σχέση με την πρόσφατη σεζόν, δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα και ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης με τον οποίο είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Σε ερώτηση για το πώς κρίνει τον εαυτό του κατά την διάρκεια της πρώτης του συμμετοχής σε ανδρική ομάδα, αυτή του Διαγόρα απάντησε ως εξής:
«Νιώθω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Σίγουρα θα μπορούσα και ακόμα καλύτερα αλλά προσωπικά είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τον προπονητή μου που μου έδωσε τις ευκαιρίες».

Αναφερόμενος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία σε όποια κατηγορία και αν κληθούμε να παίξουμε. Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, να είναι καλά η ομάδα και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Όσο για τους μεγάλους του προσωπικούς στόχους μέσα από το ποδόσφαιρο, είπε:
«Στοχεύω σεζόν με τη σεζόν να πηγαίνω ολοένα και καλύτερα. Θέλω να φθάσω στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Γ’ αυτό ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από μικρός και γι’ αυτό έχω πάρει και ορισμένα ρίσκα μέχρι τώρα φεύγοντας για παράδειγμα ακόμα και εκτός Ελλάδας».

Ο Γιώργος Μανωλάκης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 28 Μαίου του 1999 και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία στην αριστερή πτέρυγα. Το 2016 συμμετείχε στην U20 του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πήγε στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Ακολούθησε η Γερμανία παίζοντας στην U19 της VFR Alen. Στη συνέχεια πέρασε στην SSV ULM και την FC Memmingen πριν καταλήξει στον Διαγόρα. Έχει επίσης συμμετοχές και στην Εθνική Νέων της χώρας μας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments