Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μανωλάγκας: “Όποιος δεν θέλει…”

Μανωλάγκας: “Όποιος δεν θέλει…”

0
manolagkas_digenis
Dodekanisos
Με τα παιδιά του τμήματος των Υποδομών θα “κατέβει” ο Διγενής στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας της ΕΠΣΔ (με ΑΕ Κατταβιάς και Ασπίδα Σαλάκου). Την απόφαση αυτή πήρε η διοίκηση του συλλόγου μετά από μια διένεξη που δημιουργήθηκε με μια μερίδα πιο έμπειρων παικτών στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας. Αν και ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μανώλαγκας δεν ήθελε να αναφέρει και πολλές λεπτομέρειες, όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, μας απάντησε ως εξής:
“Δεν θέλουμε να βάζουμε παίκτες που θα μπαίνουν στο γήπεδο για να ξεθυμάνουν ή να βρίζουν. Στο παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο υπήρξε παίκτης που έβριζε πιο μικρό ηλικιακά συμπαίκτη του. Αυτό δεν μας αρέσε καθόλου και δεν το επιτρέπουμε. Στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια θα παίξουμε με παιδιά των Υποδομών μας. Τους είπα ότι το καλοκαίρι, όποιος δεν θέλει να πάρει το δελτίο του και να φύγει από την ομάδα. Εμείς αλλάζουμε φιλοσοφία πλέον. Ήδη τρεις παίκτες που θεωρούνται έμπειροι δεν θέλουμε εμείς να μείνουν γιατί δεν είχαν καλή συμπεριφορά”

Στα Κοσκινού με ΑΕ Κατταβιάς
Στο μεταξύ, κατόπιν συμφωνίας και των δυο ομάδων, το παιχνίδι της ΑΕ Κατταβιάς και του Διγενή θα διεξαχθεί στα Κοσκινού και όχι στην έδρα των “κιτρινόμαυρων”. Η αναμέτρηση αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου για Παρασκευή η Σάββατο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments