Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μανίκας: Παραμένει πρώτος σκόρερ

Μανίκας: Παραμένει πρώτος σκόρερ

0
manikas
Dodekanisos

Ο Ηλίας Μανίκας εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρόδου με τα τέσσερα γκολ που μέχρι στιγμής έχει πετύχει. Στην 2η θέση βρίσκεται ο Αλέκος Κακλαμάνος με τρία τέρματα, ενώ από ένα έχουν οι Μάρκος Μαραγκουδάκης και Ξενοφών Γήττας. Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν σημειώσει τα εννέα τέρματα των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
-Ο Λάμπρος Κεφαλούκος και ο Νίκος Λιόλιος είναι οι δυο παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν αγωνιστεί και στα οκτώ ενενηντάλεπτα (720 λεπτά συμμετοχής). Ο Ξενοφών Γήττας έχει επίσης δώσει το παρών και στα οκτώ παιχνίδια αλλά σε ένα από αυτά αντικαταστάθηκε πριν τελειώσει το ενεηντάλεπτο.
-Οι μόνοι παίκτες του ρόστερ που ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα είναι οι Νίκος Σουμουλίδης (έπαιξε στο κύπελλο), Θεοφάνης Παπαδόπουλος, Πέτρος Σερέτης, Αντώνης Σώτας, Ρείσης Μαίλης και Νίκος Καρπαθάκης.
-Ο Σταμάτης Καντιμοίρης είναι ο μόνος παίκτης έως τώρα που έχει δει την κόκκινη κάρτα (απευθείας).
-Δυο τερματοφύλακες έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Ριγανάς (πέντε συμμετοχές) και ο Πέτρος Κραβαρίτης (τρεις συμμετοχές).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments