Αρχική Εκδηλώσεις «Μάνα Κουράγιο» η Ελένη Καρύδη!

«Μάνα Κουράγιο» η Ελένη Καρύδη!

0
Dodekanisos

Τιμά τις γυναίκες με το ήθος και την προσφορά της

Πρόκειται για την Πρόεδρο της Εταιρείας Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων η οποία έχει αφιερώσει την ζωή της στην αφύπνιση των οδηγών αλλά και της πολιτείας, προκειμένου να σταματήσει ο φόρος αίματος στους δρόμους της περιοχής μας.  Με διαδραστικές  εκδηλώσεις, ημερίδες, συνεχή ενημέρωση του κοινού και επαφές με τους αρμόδιους φορείς έχει κηρύξει αμείλικτο πόλεμο απέναντι στα τροχαία.

Παράλληλα η ίδια και οι συνεργάτες της στηρίζουν διακριτικά αλλά ουσιαστικά τις οικογένειες που έχουν βιώσει την μεγάλη απώλεια δικού τους ανθρώπου σε θανατηφόρα τροχαία. Η ίδια ξέρει πολύ καλά τι νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί δυστυχώς πριν από χρόνια έχασε τον μονάκριβο γιο της, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός του έκοψε το νήμα της ζωής.  Το παιδί που σπούδαζε είχε βγει με φίλους του για έναν περίπατο και ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, ένας μεθυσμένος, όπως αποδείχθηκε, οδηγός έπεσε πάνω τους. Ο φίλος του πέθανε ακαριαία.

Ενώ το δικό της παλικάρι βαριά τραυματισμένο, έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη στην ΜΕΘ, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες μέρες αργότερα, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο  κενό.  Εκ τότε η ίδια έχει κάνει τον πόνο της σημαία μέσα από την ανάγκη της για προσφορά, ενώ τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments