Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μαλωνιτης έδωσε την νίκη στα Μασσαρι

Μαλωνιτης έδωσε την νίκη στα Μασσαρι

0
asteras_masaron
Dodekanisos

  Ο Σκυλλαρακης Χάρης, ποδοσφαιριστής των Μασαρων ήταν ο πρωταγωνιστής του γειτονικού ντέρμπι ,μεταξύ Αστέρα και Αγίου Γεωργίου.
-Γιατί έπαιξε αντίπαλος της ομάδας του χωριού του.
-Γιατί έπαιξε αντίπαλος των δυο αδερφών του.
-Γιατί έβαλε και τα δυο γκολ του αγώνα.
  Ήταν μια δυνατή αναμέτρηση ,στην οποία ο Άγιος Γεώργιος ,μετά από πολύ καιρό έδειξε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο Όμως η γηπεδούχος ομάδα ,πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της νικης.Προηγηθηκε στο πρώτο ημίχρονο 2-0 με τα γκολ του Χάρη Σκυλλαρακη και με αυτό το σκορ ,φρόντισε και κατάφερε ,να πάρει το φύλλο αγώνα.
Διακριθεντες από τον Αστέρα ,Σκυλλαρακης Χάρης, Ντουλε και Μόσχης.
Και από τον Άγιο Γεώργιο ,Σκυλλαρακης Σοφοκλής, Σκυλλαρακης Σάββας και Χατζημανωλης.
Καλή η διαιτησία των Κατσιδωνη ,Μαγγου και Κασιωτη.
Αστέρας. Κουτρης Γ, Σκουμπρος, Μοσχης, Κουτρης Ν(60 Ζανεττος), Τραχανας, Μουδατσος,Νικητας Σ, Σκυλλαρακης Χαρ (70 Γαλανός), Ντουλε, Μιρτεφ,  Μουσακινιας (20 Χατζηκωστας)
Αγ Γεώργιος. Ρεγγούνας, Καυκάκης,Μπαλογιάννης(70 Κοντόγιαννος),Σαββού ,Χατζημανώλης, Στρατής, Γιαννιού, Σκυλλαράκης Σαβ. ,Σκυλλαράκης Σοφ( 80 Κακούλης) , Πισσαδάκης,Μουστακέλης  (55 Μπαλλάς)
Ευχαριστημενος (ηταν παρα την ηττα της) μετα τον αγωνα της ομαδας του, για την καλη αγωνιστικη της εμφανιση, ηταν ο προεδρος του Αγιου Γεωργιου, Στρατής Τσαμπικος.
Το ιδιο ικανοποιημενος και  ο προπονητης Κουτσουμπαρης Μιχαλης , που δηλωσε στο www.news12.gr «Το αποτέλεσμα είναι πλασματικό, χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε ,αλλά δεν τις εκμεταλευτικαμε .Κάτι που έκανε ο αντίπαλος και με δικά μας λάθη προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 .Μετά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.
Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθεια τους. Με αυτήν την αγωνιστικότητα στο μέλλον θα πάμε πολύ καλυτέρα. Συγχαίρω και τον νικητή Αστέρα Μασσαρων ,αλλά και την καλή διαιτησία.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments