Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μάλλον ήμουν σε άλλο γήπεδο!»

«Μάλλον ήμουν σε άλλο γήπεδο!»

4
tsivrinis mixalis
Dodekanisos

Από τα σύννεφα έπεσε ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής Μιχάλης Τσιβρινής όταν άκουσε τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Καρπάθου. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι, τόνισε:
«Μάλλον εγώ πρέπει να ήμουν σε άλλο γήπεδο. Απλά παίζαμε δυνατά γιατί ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Δεν ανέχομαι από κανέναν να λέει ότι παίζουμε αντιαθλητικά ή βρώμικα γιατί αυτό προσβάλλει τόσο εμένα όσο και τους παίκτες μου και δεν θα το επιτρέψω. Πρέπει όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να μάθουν και να χάνουν. Έτσι είναι τα πράγματα. Στη φάση του τραυματισμού του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα όλοι παγώσαμε και φοβηθήκαμε, αυτό είναι αλήθεια. Ήταν όμως μια διεκδίκηση της μπάλας, δεν έγινε κάτι εσκεμμένο. Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα με αυτά που είπε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vice
vice
9 years ago

Prosexe min piaseis pato…

Σορονιωτης
Σορονιωτης
9 years ago

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ…ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; Βλακα…”παιζαμε λεει δυνατα γιατι ηταν κρισιμο ματς” καλα αγορι μου εισαι χαζος;…Εγω παρακολουθουσα τον αγωνα.Εσεις δεν παιζατε μπαλα..ξυλο παιζατε ηλιθιοι..3ς τραυματιες ελεως!!!Σε ενα ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο να παιζετε ετσι..Δεν ντρεπεσται..αντι να τους πειτε συγνωμη το συνεχιζεται..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΦΑΓΑΤΕ 4ΡΑ γιαυτο μην μιλατε αλλο και πειτε την αληθεια…ΣΟΡΟΝΙΩΤΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΣΥΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ

xazos soroniatis
xazos soroniatis
9 years ago

τσιβρινη στο πρωτο παιχνιδι ησουνα ολο μαγκια και μπινελικη και δεν σε πειραξε ανθρωπος…..ειχες τον μαλτα τον τσαμπουκα μαζι και μας τα ειχατε πριξει.αλλα εισαι γελοιος με αυτην την συνεντευξη….

pigadiakarpathos
pigadiakarpathos
9 years ago

Tsivrini kouna ligo to kefali s…..edo pou ta leme sou pigene pio poli pou isouna pano sta horafia sto deutero imihrono kai mazeues elies para ston pagko…