Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Μακρής: «Έχουν μπει σωστές βάσεις!»

Μακρής: «Έχουν μπει σωστές βάσεις!»

26
rodion omada3
Dodekanisos

Την άποψη πως η ομάδα του Ροδίων Άθλησις έχει όλα τα εχέγγυα προκειμένου να δημιουργήσει κάτι καλό στο χώρο του βόλεϊ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής (και παίκτης) του ανδρικού τμήματος Νίκος Μακρής. Με αφορμή την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα των Ανδρών (βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητη) τόνισε τα εξής:

«Είμαστε μια παρέα παιδιών που βρήκαμε ένα πολύ καλό κλίμα και σωστές βάσεις στο Ροδίων Άθλησις και για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να φύγουμε από το σύλλογο που ήμασταν και να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Είχαμε την απόλυτη στήριξη από τον κ. Κυριάκο Κυριακούλη αλλά και από τον Γιώργο Τριχιά. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και τους δυο. Υπάρχουν οι υγιείς βάσεις στο σύλλογο αυτό από κάθε άποψη. Πρώτη φορά βλέπω στα χρόνια που παίζω βόλεϊ τόσο καλές εγκαταστάσεις στο νησί της Ρόδου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Σχετικά με τη φετινή πορεία της ομάδας, είπε:
«Αυτή τη στιγμή είμαστε αήττητοι. Το σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα αποτελείτε από Ρόδιους παίκτες. Επίσης είναι πολύ βασικό το ότι έχει ξεκινήσει και η οργάνωση των τμημάτων υποδομής. Υπάρχουν ήδη δυο προπονητές που ασχολούνται με το κομμάτι αυτό. Στόχος μας δεν είναι μόνο το Ανδρικό και δεν ήρθαμε στο σύλλογο μόνο με αυτή την προοπτική. Πρέπει να υπάρχει και κάτι από πίσω. Δεν γίνεται αλλιώς. Του χρόνου ο σύλλογος θα κατεβάσει κανονικά τμήματα και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.»
Σε ερώτηση σχετικά με το επίπεδο του βόλεϊ στην περιοχή μας, απάντησε ως εξής:
«Απουσίαζα για χρόνια από το νησί. Επέστρεψα πριν από τέσσερα χρόνια και μπορώ να πω ότι βρίσκω το βόλεϊ ανεπτυγμένο. Θεωρώ ότι υπάρχουν τρεις ομάδες που δουλεύουν σε πολύ σωστές βάσεις. Είναι η Τελχινίδα, ο ΑΟ Αθλοπαιδιών και εμείς. Με τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό θα πάμε ακόμα καλύτερα. Κατά την άποψη μου και η Τοπική Επιτροπή έχει συμβάλλει για να αναπτυχθεί το βόλεϊ. Πριν από 3 χρόνια θυμάμαι ότι δεν τελείωσε το πρωτάθλημα των Ανδρών επειδή η Τοπική Επιτροπή δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Μιλάμε για τραγικά πράγματα δηλαδή. Σίγουρα θέλουμε ακόμα δουλειά, αλλά πλέον έχουν μπει σωστές βάσεις»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
volleyman
volleyman
11 years ago

ο κάθε τυχάρπαστος γίνεται-βαφτίζεται προπονητής γιατί ο κάθε τυχοδιώκτης-παράγοντας τον παρουσιάζει όπως θέλει… Τώρα που το σκέφτομαι και ο μπακάλης της γειτονιάς μου επαιζε κάποτε βόλει, τον κόβω άνετα να του γίνεται πρόταση να αναλάβει κάποια ομαδα. Τελικά σ αυτό το νησί όσους παίκτες έχουμε τόσοι κι οι προπονητές. έλεος πια μ αυτήν την κωμωδία. Κι ο δημοσιογράφος ρωτάει για το επίπεδο βόλει… Με λίγη πίστη κι αυτός προπονεί άνετα ομάδα βόλει… ποιος θα πει το αντίθετο;;Η ΤΕ που κοιμάται ή βολεύεται;;μ αυτήν την κωμωδία θίασου μαιμού προπονητών;;

volleyman
volleyman
11 years ago

Για να καταλάβω οι σωστές βάσεις, είναι μια παρέα 30-35ρηδων, (που καλά κάνουν και μαζεύτηκαν να παίξουν όπου θέλουν) με δύο προπονητές;; ποιους;;; τους εαυτούς τους ;; ας σοβαρευτούμε επιτέλους βρε παιδιά. Πόσα άλλα μαγαζάκια θ` ανοίξουν ακόμα;;; ότι να’ναι…

Eleos....
Eleos....
11 years ago

Volleyman απέχεις πολύ λίγο από το να καταντήσεις γραφικός.
Στα αλήθεια τώρα, γιατί δεν μας λες ποιο είναι πραγματικά το πρόβλημά σου;

Sds
Sds
11 years ago

Να σας πω εγω ποιο ειναι το πρόβλημα του που διάβασα τα σχόλια του κει γελαω ακόμα…μάλλον ειναι προπονητής που ξόδεψε για να βγάλει το δίπλωμα και τωρα δεν βρίσκει ομάδα.

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Αγαπητέ κύριε Μακρή.

Ποτέ δεν αμφέβαλα για το ήθος σου ως παίκτης και πραγματικά μου είσαι αρκετά συμπαθής.
Όσα είπες για την ομάδα σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Στην τελευταία σου παράγραφο αναφέρεσαι, αυτολεξεί…
…δεν τελείωσε το πρωτάθλημα των Ανδρών επειδή η Τοπική Επιτροπή δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Δεν ήθελε; ή κάτι συνέβει και το αγνοείς επιλεκτικά.
Αν πράγματι δεν γνωρίζεις τον λόγο, γιατί δεν ρωτάς -ησες να μάθεις.

Θα εκπλαγείς από την απάντηση, πίστεψέ με.

Την ίδια ερώτηση απευθύνω και στον δημοσιογράφο, που έδωσες συνέντευξη.

Αγαπητέ κ.Μακρή, είναι εύκολο να αποδίδεις κατηγορίες, για πράγματα που αγνοείς.
Είμαι σίγουρος, ότι αυτά σου είπαν στον προηγούμενο σύλλογό σου.
Ίσως είσαι πικραμένος γι’αυτό και άλλαξες σύλλογο.

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Μέρος 2ον

Αγαπητέ κ. Μακρή.

Θα σου πω ένα ανέκδοτο πραγματικό.
Γνωρίζεις ότι το κύπελλο και τα μετάλλια που επάξια κερδίσατε…
θα σας ζητήσουν να τα πληρώσετε από την τσέπη σας;;;
Μην κάνεις το λάθος να τα ζητήσεις από το Ροδίων… θα φας πόρτα.

Στην ΤΕ , ανάποδα να τους γυρίσεις, δεν θα πέσει … φράγκο!!!
Έτσι το παίζω και εγώ …παράγοντας.

Πάντα φιλικά!!

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Μέρος 3ον

Αγαπητέ κ. Μακρή.

Ένα τελευταίο κουίζ.

Σε ποιά ομάδα, “προπονητής” γυναικείας ομάδας, τα …”έμπλεξε” ταυτόχρονα με δύο αθλήτριές του;;

Γνωρίζω πολλά…

diagonios
diagonios
11 years ago

… Έχει βρομίσει αυτή η ιστορία!!!Καλά τα λες SAROUN!!!Δεν θα χρειάζεται να παίζουν πια οι ομάδες…Θα πηγαίνουν στα JUMBO θα παίρνουν από ένα μετάλλιο σε χρώμα της αρεσκείας τους και θα λένε…πήραμε τίτλο!!! Κατά κει πάει το βόλεϊ στη Ρόδο…Ξέρουν πολύ λίγα τα παιδιά…Μην τα βάζεις μαζί τους…Και καλά αυτά…Εκείνος που τους ρωτάει…Δεν πάω παρακάτω…Δεν θέλω να κάψω κωλους…Χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!

volleyman
volleyman
11 years ago

Απαντώντας στον Sds, που γελάει ακόμα ο @@@@@@@, δεν είμαι προπονητής, και ενημερωτικά γιατί όπως φαίνεται η ηλιθιότητα του περισσεύει ένας διπλωματούχος προπονητής σε οποιοδήποτε άθλημα έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος πράγμα που σημαίνει για τον εντελώς χαζό και ανόητο Sds, ότι θα ήθελε να τον χειρουργήσει ένας γιατρός χωρίς άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, ή να πετάξει με μία αεροπορική εταιρεία της οποίας ο πιλότος στερείται διπλώματος και έμαθε να πετάει από το Google..Συνεπώς πριν ο γελοίος γελάει ακόμα, για προπονητές με δίπλωμα που..έδωσαν χρήματα.. ας σκεφτεί τουλάχιστον τι γράφει… αλλά μάλλον ζητάω πολλά από τέτοιου είδους ανεγκέφαλους. Επιπλέον όσο αφορά το beach volley ρώτησα και έμαθα προσφάτως ότι στο νησί υπάρχει μόνο μία διπλωματούχος προπονήτρια με ειδικότητα στο beach volley ονόματι κα Μίχου. Όλοι οι άλλοι απλά “παρουσιάζονται” και στο χώρο αυτό “προπονητές”. Φυσικά η απουσία ελέγχου από την ΤΕ και στο beachvolley είναι ανύπαρκτη. Γι αυτό λέω… ότι να ναι..

KOTES
KOTES
11 years ago

KOTOYLES EISTE OSOI KATIGOREITE ADIKOS… AN EIXAN MIA DOSH LOGIKIS AYTA POY LETE MERIKOI EDW MESA THA TA LEGATE EPWNYMOS. OPOTE KO! KO! KO!

volleyman
volleyman
11 years ago

όπως και εσύ KOTES, επωνύμως μιλάς… πρέπει να σαι πολύ βλάκας τελικά ή χειρότερα, αμόρφωτος.

KOTOYLA
KOTOYLA
11 years ago

KOTOYLA VOLLEYMAN ,ALLAKSE TO SE VOLLEYWOMAN SOY TAIRIAZEI KALYTERA…MALLON H NOIMOSYNHSH SOY DEN SOY EPETREPSE NA KATALABEIS OTI MILAW GIA AYTOYS POY KATIGOROYN ELEYTHERA PISW APO ENA PSEYDONYMO. AN THES NA PISTEPSW KATI APO AYTA POY LES PESTA EPWNYMA KAI TOTE THA SE AKOYSW SOBARA… MEXRI TOTE OMWS KO! KO! KO!

volleyman
volleyman
11 years ago

χαίρομαι που τελικά αποκαλείς τον εαυτό σου κοτούλα, ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις με τον εγκέφαλο που διαθέτεις. όσο για την επωνυμία το volleyman το λέει ξεκάθαρα, άνθρωπος του βόλει, και όχι τυχάρπαστος, χθεσινός, τυχοδιώκτης ή ο απ’το πουθενά εμφανιζόμενος. όπως και ναχει πάντως αντί να ασχολείσαι με εμένα, να δώσεις βάση σ’ αυτά που γράφω θα ανακαλύψεις πολλά. Αλλά θα μου πεις αυτά θέλουν και τον ανάλογο εγκέφαλο.. Εδώ που τα λέμε, σε κόβω μέχρι και κόουτς ακόμα. Συμφωνα με τις τωρινές συνθήκες άνετα αναλαμβάνεις ομάδα βόλει. Λίγο δημοσίευση, λίγο συνέντευξη, λίγο Δραγάτης, κι έτοιμος είσαι κι εσύ.Και το ΚΟΤΟΥΛΑ μην τ’αλλάξεις. Σου ταιριάζει απόλυτα. Τόσο εγκέφαλο έχουν και οι κότες (μην σου πω μεγαλύτερο απ΄το δικό σου).

timoros
timoros
11 years ago

Απαντάω στο volleyman
Αντί να πεις και ένα ευχαριστώ που πρώτη φορά βρέθηκε κάποιος που ασχολείται τόσο πολύ με το βόλεϊ κάθεσαι και αραδιάζεις βλακείες. Μάλλον σου λείπει καμιά καρέκλα από την τοπική επιτροπή. Αν είσαι κάποιος από τις προηγούμενες διοικήσεις μπορείς να μου πεις τι κάνατε για το βόλεϊ στα Δωδεκάνησα; Εμάς τους ανθρώπους του βόλεϊ μας αρέσει που ένα σαιτ ασχολείται με το βόλει. Είναι προβολή για το άθλημα και δεν θέλουμε να τη χάσουμε…

volleyman
volleyman
11 years ago

Γελοίε timoros,αν αποκαλείς βλακείες, το να ασχολούνται άτομα που ούτε καν έχουν εξιδείκευση με το βόλει, ούτε καν έχουν γνώσεις με το βόλει (απλά έπαιζαν-παίζουν σε μία τοπική ομάδα)και αυτοί διδάσκουν βόλει ίσως και τα δικά σου παιδιά, τότε καλά μας κάνουν όλοι αυτοί όταν το σύνολο αυτών που τους στηρίζουν διαθέτει τον δικό σου εγκέφαλο. Όταν όμως πάθει κάποιο παιδί κάτι σε κάποια προπόνηση και τους πάνε όλους μαζί μέσα ανεξαρτήτου συλλόγου τότε όλοι θα το παίζουν παναγίτσες και θα σφυρίζουν αδιάφορα, πανύβλακα. Άμα θεωρείς βλακείες να αγοράζονται κύπελα και μετάλλια από τις τσέπες των αθλητριών, άμα θεωρείς βλακείες άνθρωποι με καταδικαστικές αποφάσεις να είναι ακόμα στο χώρο του βόλει(Ήλιος κλπ) τότε επαναλαμβάνω καλά μας κάνουν όλοι αυτοί. Όσο αφορά το site το επικροτώ σαφώς απλά ο κος Δραγάτης θα πρέπει να είναι αδιάλλακτος και με ίσους όρους προς όλους του χώρου.Αυτό φυσικά δεν μειώνει το έργο του. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Αυτά κε Τιμωρέ..

petros cheimonettos
petros cheimonettos
11 years ago

ρε VOLLEYMAN πες μας γιατι τα κανεις ολα αυτα… τι μηνημα θελεις να περασεις;

volleyman
volleyman
11 years ago

Αυτό απεκόμισες απ’ όλα τα παράπανω;;; κε Petro;; κρίμα…

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
11 years ago

Αγαπητοί κύριοι,
Κατ αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την καλοπροαίρετη κριτική την οποία μου ασκείται. θα ήθελα να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για την ραδιοφωνική συνέντευξη την οποία έδωσα. Όσοι ήταν αυτίκοει μάρτυρες της συνέντευξης θα άκουσαν ότι ανέφερα, ότι με τα παιδιά είμαστε συμπαίκτες και δεν υπάρχει η σχέση προπονητή παίκτη για αυτό τον λόγο και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Πιο συγκεκριμένα έχω κάνει μια εκτενής αναφορά για την παρακολούθηση 4 ρόδιων αθλητών από διαφορετικούς συλλόγους μεταξύ αυτών και εγώ, σεμιναρίου προπονητικής αναγνωρισμένο από το σύνδεσμο προπονητών πετοσφαίρισης. Δεν επιδοιώκω δάφνες και τίτλους ”προπονητών” και σίγουρα δεν μπορώ να εξισώσω διπλωματούχους προπονητές με αποφοίτους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Επίσης θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση, σχετικά με τα σωματεία που αναφέρω για την καλή δουλειά, αναφέρομαι μόνο για τα ανδρικά τμήματα αφού και το σωματείο το οποίο εκπροσωπώ έχει μόνο αυτό το τμήμα.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
11 years ago

Δεν μπορώ να παραλείψω σωματεία με ιστορία στο χώρο του ροδίτικου βόλει (Διαγόρας – Κλεάνθης) τα οποία φέτος είχαν συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με πάρα πολλούς νέους-ες αθλήτές-τριες παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και τα οποία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, καθώς επίσης και ομάδες οι οποίες συμμετέχουν σε τελικά πρωταθλημάτων παρά τις γηπεδικές αντιξοότητες(Ζέφυρος).

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
11 years ago

Αγαπητέ κύριε SAROUN,
Άφησα την τελευταία παράγραφο για να σας εκφράσω την συμπάθεια μου στα λεγόμενα σας.. Πράγματι το μύνημα της διοίκησης για την μη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στους παίκτες οι οποίοι επί 6-7 μήνες προπονούνταν κανονικά ήταν ότι υπήρχε ευθύνη από την τότε Τ.Ε. Εγώ δεν θέλω να κάνω τον δικαστή απλώς εκφράζω μία προσωπική άποψη – πικρία ενός αθλητή. Θα ήταν χαρά μου σε μία προσωπική το τονίζω προσωπική συζήτηση να μου αναφέρεται τους πραγματικούς λόγους. Τέλος θα ήθελα να σας επισημάνω ότι ουδέποτε υπήρξα ”προπονήτης” γυναικείας ομάδας, αν το σχόλιο σας αναφέρεται σε κάποιο άλλο άτομο θα σας παρακαλούσα να το επισημάνετε.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι η πρώτη και η τελευταία από το πρόσωπό μου διότι άθελα μου έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα το οποίο ουδέποτε επεδίωξα να το πετύχω και στο οποίο δεν με εκφράζει καμία από τις απόψεις που διατυπώνονται.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Αγαπητέ κ. Μακρή

Μέρος 1ον

Δεν είναι προσωπικό, απλά άνοιξες …τον ασκό.
Γράφεις …
…το μύνημα της διοίκησης…
σίγουρα αναφέρεσαι στην διοίκηση του Κλεάνθη.

Εγώ θα προσθέσω στον …έφορο και τον πρώην προπονητή του Κλεάνθη.

Απλά δες τώρα αν αυτά τα άτομα είναι στην παρούσα ΤΕ, και θα πάρεις την απάντηση.
Τώρα, αν θες να ακούσεις την άλλη “εκδοχή”, τους κακούς που ΔΕΝ ήθελαν να τελειώσουν το πρωτάθλημα και να “τιμωρήσουν” τους αθλητές, (άραγε για ποιόν λόγο), δεν έχεις παρά να πάρεις πρωτοβουλία.

Είναι προς τιμήν τους και στο άθλημα, δεν βγήκαν ποτέ και πουθενά, να διαταράξουν το όποιο κλίμα.

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Αγαπητέ κ. Μακρή

Μέρος 2ον

Τώρα όσο για την αγορά των μεταλλίων από τις τσέπες των ίδιων των αθλητών…
Ρώτησε τον stathis, he knows.

Απάντησέ μου με κάθε ειλικρίνεια…
Θα δεχόσουν να βάλεις μετάλλιο στον λαιμό σου, πληρωμένο από εσένα;
Πες μου, λοιπόν ποιός είναι ο ρόλος της παρούσας ΤΕ.

Ποιός είναι αυτός ο ανεγκέφαλος που έριξε αυτήν την ιδέα, αλλά και αυτοί που την επικρότησαν.
Με “ξένα κόλλυβα” δεν κάνεις τον παράγοντα.

SAROUN
SAROUN
11 years ago

Αγαπητέ κ. Μακρή

Μέρος 3ον

Όσο για τον “προπονητή” γυναικείας ομάδας.
Φυσικά και ΔΕΝ αναφέρομαι για σένα.
Είναι πραγματικό γεγονός, που πλέον όλοι γνωρίζουν…
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, μιας και το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο…

Τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν το σπόρ και αποτρέπουν νέους αθλητές -τριες.

Υπεύθυνος δεν είναι ΜΟΝΟ αυτός, αλλά και ο εργοδότης του…

Πάντα φιλικά!!!

Man
Man
11 years ago

Nikolara min akous kanena..Otan esu epaizes volley auta ta protopalikara den iksera oute to file..Apo ligous kratietai to volley pleon sti Rodo kai o Nikos einai enas ap autous!

volleyman
volleyman
11 years ago

Τώρα εσύ Man τι πετάγεσαι;;; την είπες την μα…κια σου και ησύχασες. Όσο αφορά δε τον όταν έπαιζε τα πρωτοπαλίκαρα δεν ήξεραν ούτε το φιλέ αυτό θα το λες όταν θα μεγαλώσεις νεαρέ. Είσαι ακόμα πολύ μικρός. Γι αυτό άσε τους ενθουσιασμούς και τα παραληρήματα.. για το ποδόσφαιρο θύρα 5,6,7 κλπ..

respect
respect
11 years ago

[quote name=”KOTES”]KOTOYLES EISTE OSOI KATIGOREITE ADIKOS… AN EIXAN MIA DOSH LOGIKIS AYTA POY LETE MERIKOI EDW MESA THA TA LEGATE EPWNYMOS. OPOTE KO! KO! KO![/quote]
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=248563&catid=10&maincatid=1