Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μακριά τα …πλοκάμια του Αρτέμη Σώρρα και στη Ρόδο!

Μακριά τα …πλοκάμια του Αρτέμη Σώρρα και στη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Δηλώσεις στο news12 του δημοσιογράφου που τον “ξεσκέπασε”

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά έξι γραφεία λειτουργεί η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα στη Ρόδο, η οποία έχει επεκτείνει τις δράσεις της  και στην περιοχή μας, όπως και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια  υπό τον μανδύα της πολιτικής κίνησης και μιας πραθρησκευτικής οργάνωσης με αναφορές στους 12 θεούς του Ολύμπου.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο news12 o ροδιακής καταγωγής δημοσιογράφος Ρήνος Λευτέρης, ο οποίος εδώ και έξι μήνες επέστρεψε μόνιμα  στη Ρόδο από την Αμερική.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος από το 2012 μελετά  ” το φαινόμενο” Σώρρα , χαρακτηρίζοντας τον  ως μεγάλο απατεώνα .

Αυτός έφερε  την υπόθεση στην δικαιοσύνη μέσα από μηνυτήριες αναφορές.

Οι τελευταίες εξελίξεις αφορούν σε νέες  ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον του φυγόποινου Σώρρα για απάτη  σε βάρος του δημοσίου με τις επιβαρυντικές διατάξεις κακουργηματικού χαρακτήρα που επισείουν ακόμη και ποινές ισόβιας κάθειρξης και αφορούν τα εξώδικα των πολιτών που συγγεντρώνουν τα απανταχού μέλη των Ελλήνων Συνέλευσις εναντίον των κατά τόπους ΔΟΥ για διαγραφή των χρεών τους.

Ο κ Ρήνος μας είπε πως τα γραφεία του υποτιθέμενου κόμματος είναι κερδοσκοπικές εταιρείες με διαφορετικό ΑΦΜ η καθεμία, οι οποίες  διαχειρίζονται το “βρώμικο” χρήμα συγκεντρώνοντας έναντι συγκεκριμένου τιμήματος τα εν λόγω εξώδικα, τα οποια στην συνέχεια μεταπωλούν , λειτουργώντας με το μοτίβο της πυραμίδας.

Ως εκ τούτου ο ίδιος τονίζει ότι σύντομα οι προσωποποιημένες μέχρι στιγμής ποινικές διώξεις θα επεκταθούν εναντίον των “υπαλλήλων’ του Σώρρα στην περιοχή μας. Πανελλαδικά έχουν κατατεθεί 6000 εξώδικα ενώ στη Ρόδο, σύμφωνα με την ίδια πηγή , δεν ξεπερνούν τα 300.

Με αφορμή λοιπόν αυτά τα νέα στοιχεία ο κ Ρήνος μίλησε χθες για το θέμα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Ο δημοσιογράφος που δεν κρύβει με δηλώσεις του ότι έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής του , υπογράμμισε για ακόμη μια φορά ότι δεν θα σταματήσει να διερευνά την υπόθεση που απασχολεί αυτή την στιγμή το πανελλήνιο και να καταγγέλλει όσα παράνομα πέφτουν στην αντίληψη του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments