Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Μακάρι να παιχθεί …μπάλα!»

«Μακάρι να παιχθεί …μπάλα!»

7
karaminas giannis
Dodekanisos

Ευχή να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος, έδωσε μέσω δηλώσεων του ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τον Αστέρα στα Μάσσαρι, ο προπονητής του Ποσειδώνα Καρπάθου Γιάννης Καραμηνάς. Ο ίδιος που άφησε και αιχμές για τα παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ευκλή Σορωνής, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Δεν έχω πρόβλημα και να χάνω αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Είμαστε μια ομάδα από ένα νησί που πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά στο ποδόσφαιρο και με την δημιουργία των Ακαδημιών. Χρειαζόμαστε στήριξη και προσπάθεια για αυτό που κάνουμε. Μεγάλος μας στόχος είναι να ανέβουμε στην Α’ Κατηγορία. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την Κάρπαθο. Πρέπει οι παίκτες μου στα Μάσσαρι να αποβάλλουν το άγχος και να δείξουν την αξία τους. Μακάρι να γίνει ένα παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει. Μακάρι να μην έχουμε την αντιμετώπιση που τύχαμε από τον Ευκλή Σορωνής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nικος
Nικος
9 years ago

Eπειδη ειστε ψευτες και συκοφαντες, αυριο θα παρακαλατε να νικησει ο Ευκλης! Φιδια κολοβα!!!!!!

nikos
nikos
9 years ago

[quote name=”Nικος”]Eπειδη ειστε ψευτες και συκοφαντες, αυριο θα παρακαλατε να νικησει ο Ευκλης! Φιδια κολοβα!!!!!![/quote]
και εσυ παρακαλας να νικησει ο ποσειδωνας για να ανεβεις φιδι σορωνιωτικο…..

ερωτας..
ερωτας..
9 years ago

ηρεμα παιδια …μασσαρι-καρπαθος-και 3 ο ευκλης θα ανεβει..γιατι η ιαλισαρα θα βγει Γ εθνικη.

insider
insider
9 years ago

Τελευταια νεα. Η αποφαση πάθηκε.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΙ!

nikos
nikos
9 years ago

oraia apantisi o allos….mpinelikia….toso grothoi eiste ekei stin soroni…..

PAPAKI
PAPAKI
9 years ago

PAIDIA EGW ENA JERW ASXETA POY EXOYN KAFTH EDRA TA MASSARI EINAI EMPIRH OMADA ME PAIXTES MESA KLIDIA POY EXOYN XRONIA STHN A’ KATHGORIA..KALH EPYTIXEIA SE OLOYS

Σ...
Σ...
9 years ago

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ,ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ Η ΦΕΡΤΕ Χ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ!ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΣΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ Α,ΔΕΣ ΑΕΡΑ,ΑΡΗ ΚΤΛ,ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤAΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ!