Αρχική Αθλητικά νέα “Μαγικός” Αντετοκούνμπο ακόμα μία νίκη οι Μπακς

“Μαγικός” Αντετοκούνμπο ακόμα μία νίκη οι Μπακς

0
Dodekanisos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς άφησαν άμεσα πίσω την κακή εμφάνιση στο Μαϊάμι και έβαλαν φρένο στο σερί των επτά συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων του Χιούστον, επικρατώντας με 123-114 και ανεβάζοντας το ρεκόρ τους σε 17-10.

Τα «ελάφια» κόντρα στη νεανική και φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα του Χιούστον δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά εξασφάλισαν την νίκη και παραμένουν πολύ κοντά στην κορυφή της Ανατολικής Περιόδου.

Απόλυτος ηγέτης στη νίκη των Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος… άφησε πίσω του το κακό βράδυ στην έδρα των Χιτ. Σημείωσε 41 πόντους, μαζεψε 17 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, είχε 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και όλα αυτά σε 37 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα πέτυχε ένα ακόμη ρεκόρ, όντας πλέον ο πρώτος μπλοκέρ στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Μετά την ήττα το Χιούστον «έπεσε» στο 8-17 (7-6 εντός και 1-11 εκτός έδρας). Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Γκάρισον Μάθιους (23 πόντοι, 6/11 τρίποντα, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ) και τον 19χρονο ρούκι Άλπερεν Σενγκούν (15 πόντοι σε 16 λεπτά από 6/8 δίποντα και 3/6 βολές).

Εκτός έδρας θα δώσει και τα επόμενα δύο ματς το Μιλγουόκι, αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής (19:00 ώρα Ελλάδας) με τους Νικς στη Νέα Υόρκη. Ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης (02:30) θα παίξει στη Βοστώνη με τους Σέλτικς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments