Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λύτρωση στις καθυστερήσεις

Λύτρωση στις καθυστερήσεις

0
pastida panigirismos
Dodekanisos

Τους βαθμούς της νίκης στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε ο Αστέρας Παστίδας, ο οποίος κέρδισε την Δόξα Καρδάμαινας, με 3-2.
Hομάδα του Κώστα Πάττα ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο πρώτο μέρος, με τον Λολάκη να χάνει μόλις στο 3’ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο παίκτης του Αστέρα μπήκε στην περιοχή, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 11’, ο Στεργιόπουλος δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, καθώς, ο Γιακουμάρος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, με την Δόξα, από την άλλη, να μην παίρνει πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου ανέβασε την απόδοση της και ισορρόπησε κάπως, όμως ο Αστέρας αυτή την φορά κατάφερε να βρει δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν στο 50’, όταν ο Πάπα, με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ, για το 1-0. Οι Κώοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ανέβηκαν περισσότερο και μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ στο 59’, όμως η προσπάθεια τους ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη οφσάιντ. Ακριβώς ένα λεπτό μετά, στο 60’, ο Λολάκης, με σουτ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Δόξα, καθώς στο 63’ ο Λαμάι, μετά από λάθος απόκρουση του Παπαμιχαήλ, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 80’, ο Mema, με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (92’), ο Πάπα πλάσαρε τον τερματοφύλακα για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.
Μετά την λήξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση μπροστά από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα ο Στεργιόπουλος να αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς (Στεφανάκης, Αναστασοπούλου).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Παπαμιχαήλ, Ισκάς, Χαριτάκης, Κυπριώτης, Μπάρδης (71’ Κυρίτσης), Λολάκης, Στεργιόπουλος, Λικομέτι (25’ λ.τ. Αποστολάτος), Παγκράτης, Φελεσάκης (52’ Σαββάκης), Πάπα.
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακουμάρος, Κόρκης, Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Γιαννικουρής, Κουρζής Ι. (65’ Γεωργάκος), Λαμάι, Mema, Οχτάρας (90’ Θεοχαρούδης), Χατζηαντωνίου, Πης (52’ Παντελής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments