Αρχική Αθλητικά νέα «Λύτρωση» με Τικίνιο στο 90′ για τον Ολυμπιακό

«Λύτρωση» με Τικίνιο στο 90′ για τον Ολυμπιακό

0
Dodekanisos

Ο Ολυμπιακός χτύπησε με τον Τικίνιο στο 90′, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο με 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, ό,τι κι αν συμβεί στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός βλέπει ακόμα και την πρώτη θέση, αφού βρίσκεται στο -2 από την Άιντραχτ που ήρθε ισόπαλη με την Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Παρόλα αυτά, ανέβασε στροφές στο δεύτερο, άσκησε πίεση στην εστία των φιλοξενούμενων, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να «λυτρώνει» τους «ερυθρόλευκους» λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός διεκδικεί ακόμη την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16», κάτι που θα πετύχουν με νίκη επί της Αντβέρπ στην Αμβέρσα την τελευταία αγωνιστική (9/12) και παράλληλα ήττα της Αϊντραχτ που θα παίζει την ίδια στιγμή με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Η δεύτερη θέση οδηγεί στα play off εναντίον ομάδας που θα καταταγεί 3η σε όμιλο του Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Οζέρ, Οσαγί-Σάμουελ, Τισεράντ, Κιμ, Νοβάκ, Γιαντάς, Σόσα, Ζάιτς, Καχβετσί, Μπερίσα, Ρόσι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments