Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Λύγισε” στο τέλος ο Άγιος Γεώργιος

“Λύγισε” στο τέλος ο Άγιος Γεώργιος

0
Dodekanisos

“Ακούμπησε” μια πολύτιμη νίκη μέσα στην Κω ο Άγιος Γεώργιος αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3 – 3 απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού. Αν και οι “κιτρινόμαυροι” ήταν μπροστά στο σκορ με 3 – 2, οι Κώοι είχαν τον τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο 90′ και να πάρουν έτσι τον παρθενικό τους βαθμό στην Α’ Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Βογιατζή αλλά η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς αντέδρασε και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση στο 20′ με σουτ του Τσελεπίδη (1 – 1). Από εκεί και πέρα ο Άγιος Γεώργιος έδειξε να ελέγχει τον ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει άλλα δυο τέρματα με τον Μασάδο. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε στο 55′ με απευθείας φάουλ (1 – 2) και στο 60′ με διαγώνιο σουτ (1 – 3). Απ’ ότι φαίνεται όμως “πλήρωσαν” την αποβολή του Κοτσίκου στο 65′ (δεύτερη κίτρινη) καθώς η Αναγέννηση έδειξε από εκεί και πέρα να έχει καλύτερο ρυθμό. Στο 70′ μάλιστα με πέναλτι με τον Πη μείωσαν σε 2 – 3 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Για το πέναλτι πάντως π “‘Άγιος” διαμαρτύρεται ότι το μαρκάρισμα έγινε έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν καλύτερο ρυθμό και στο 90’ με σουτ του Θωνιάτη διαμόρφωσαν το τελικό 3 – 3 με τον Άγιο Γεώργιο να “φωνάζει” και πάλι ότι υπήρξε οφσαϊντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Φραγκιαδάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσαραπατσάνης, Ιωαννίδης (67’ Μαύρος), Θεοδώρου Ν., Χιούσι, Σωτίρι, Θωνιάτης, Γεροβασίλης (46’ Μαυρίδης), Ρήγας (75’ Καπίρης), Πης, Βλαντιμίροφ, Βογιατζής (78’ Φυτάς)
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καραγιάννης ( 46’ λ.τ Τσιμπίκας), Θοδωρή, Γιώργας, Τσελεπίδης, Χατζημανώλης, Σαράντης, Χατζηνικόλας (74’ Σκυλλαράκης) , Κοστόφ (59’ Σκυλλαράκης) , Μασάδο, Κοτσίκος, Κακούλλης (90’ Ντύρος)

φωτογραφία: giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments