Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Λύγισε” στο 85′ η Δήμητρα, “τρίποντο” για την ΑΕ Κύπρου

“Λύγισε” στο 85′ η Δήμητρα, “τρίποντο” για την ΑΕ Κύπρου

0
Dodekanisos

Με το “τρίποντο” έφυγε από το γήπεδο της Παστίδας η ΑΕ Κύπρου η οποία κατάφερε να ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Δήμητρας Δαματριάς την οποία και κέρδισε με 1 – 0.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Τριοανταφυυλίδης με πλασέ στο 85′. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τυπικά γηπεδούχος ομάδα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 15′ αλλά ο Αμοιρόπουλος απέτυχε από τα έντεκα βήματα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος απόκρουσε ο Ζώης πέφτοντας σωστά στη γωνιά του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Δαματριάς έπαιζε από το 30′ με δέκα παίκτες καθώς ο Πηδιάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Κωστιού (63′ Γαλάνης), Θεουλάκηγς (50′ Γουμαράς), Αμοιρόπουλος, Μ. Θεουλάκης, Χουρίδης (79′ Τριαλόνης), Πηδιάκης, Ποιμενίδης, Ουζουνίδης, Εξαδάκτυλος (72′ Γεωργούλιας)
ΑΕ ΚΥΠΡΟΥ: Σκαρπέτης, Κεχαγιόγλου, Σ. Σταματούλας, Μ. Σταματούλας, Βασιλείου, Κονίδης (46′ Χ. Παπαδόπουλος), Χατζηνικόλας, Ροδίτης, Παυλίδης (46′ Καραπάτζος), Τριανταφυλλίδης (88′ Γουλόπουλος), Ζαχαριάς (65′ Τζεμανάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments