Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λύγισε στην ανωτερότητα του Ηρακλή Λάρδου

Λύγισε στην ανωτερότητα του Ηρακλή Λάρδου

0
8
Dodekanisos

Τη δεύτερη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ηρακλής Λάρδου που επιβλήθηκε 4-2 του Ορφέα στους Αγίους Αποστόλους. Ο Στέφανος Ευαγγελίδης ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς σημείωσε δύο γκολ.
Στο 7΄ ο Πέρος έψαξε με ωραία μπαλιά το Στέφανο Ευαγγελίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μενίκου. Στο 43΄ ήρθε το 2-0 για την ομάδα της Λάρδου, με τον Κακλαμάνο να σκοράρει με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος το κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέρος.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Ορφέα προσπάθησαν να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Το κατάφεραν στο 75΄ με Νίκα να εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο του Καλανδράνης στο φάουλ του Πολυχρόνη. Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κράτησε παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αφού με τη σέντρα ο Στέφανος Ευαγγελίδης πήρε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και με πλασέ «έγραψε» το 3-1. Στο 83΄ ο Νίκας ανατράπηκε από το Διακοβασιλείου στην περιοχή του Ηρακλή, ο διαιτητής Ασημακόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και την 2η κίτρινη στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3. Χάι-λάιτ του αγώνα ήταν η φάση του 93΄ με τον Πέρο να επιχειρεί δυνατό σουτ από τα σαράντα μέτρα και να στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Καλανδράνη διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Ορφέας: Μενίκος, Φλώρος, Καμαράτος (66΄ Προβιάς), Γιοβάνι (52΄ Πολυχρόνης), Σπάτα, Τόσκα, Κουλουριώτης, Αστυπαλίτης, Αποστολόπουλος Σ (54΄ Λεβέντης), Νίκας, Βολονάκης.
Ηρακλής Λάρδου: Καλανδράνης, Παπαϊωάννου, Διακολουκάς, Διακοβασιλείου, Φαρμακαλής (60΄ Ευαγγελίδης Ι), Κακλαμάνος, Πέρος, Χαρίτος Β (85΄ Νικολής), Ευαγγελίδης Σ, Κάφαλας (71΄ Μπούλαρης), Χαρίτος Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments