Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Λύγισε» με ανατροπή τον Ιάλυσο η Καλλιθέα

«Λύγισε» με ανατροπή τον Ιάλυσο η Καλλιθέα

0
Dodekanisos

Πλώρη για την άνοδο στην Super League 2 φαίνεται πως έχει βάλει η Καλλιθέα, η οποία νίκησε με ανατροπή (2-1) τον Ιάλυσο στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Ο Ιάλυσος προηγήθηκε 0-1 στο 17′ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, για να γνωρίσει την ήττα με ανατροπή 2-1 από την Καλλιθέα. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση κατόρθωσε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Παπαγγέλη στο 41′ και εξασφάλισε το «τρίποντο» στο 65′ με γκολ του Μαρουκάκη. Η αναμέτρηση αφορούσε εξ αναβολής αγώνα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Καλλιθέα έφτασε αισίως τις τέσσερις διαδοχικές νίκες. Επιπλέον, εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση με 24 βαθμούς έχοντας ένα ματς λιγότερο από  την πρωτοπόρο Καλαμάτα (25 β.). Στον αντίποδα, το σύνολο του Βαγγέλη Χαντέ έμεινε για έκτο σερί αγώνα χωρίς νίκη (πέντε ισοπαλίες και μία ήττα), με 18 βαθμούς στην τέταρτη θέση. 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: 

Ο Ιάλυσος εισήλθε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ (0-1 στο 17′) με κεφαλιά του Παπαδόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή. Από εκεί και έπειτα όμως, η Καλλιθέα αύξησε την πίεση της και υποχρέωσε τους «τοξοβόλους» σε παθητικό ρόλο. Στο 32′ ο Μαρουκάκης απείλησε από πλεονεκτική θέση. Ενώ στο 41′ ο Γκέζος (πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Μπουσάι) ανέτρεψε εντός περιοχής τον Σταύρου. Ο διαιτητής Κατόπης υπέδειξε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαγγέλης, που ευστόχησε και έφερε σε ισορροπία το ματς λίγο πριν το ημίχρονο (1-1).

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό ο Παπουτσογιαννόπουλος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Ρούσσο, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η απόλυτη ανατροπή για την Καλλιθέα ήρθε στο 65′ όταν ο Μαρουκάκης έφυγε στην κόντρα επίθεση και με πλασέ νίκησε τον Καντούτση για το 2-1. Στο 80′ ο Χριστόπουλος είδε τον Πάντο να του λέει «όχι» σε δυνατό σουτ, που δοκίμασε μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής: Λευτέρης Κατόπης (Σάμος)

Βοηθοί: Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας) και Κώστας Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιάς)

Παρατηρητής διαιτησίας: Σπύρος Τομαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης): Πάντος, Καλύβας, Κρητικός, Παπαγγελής, Καντέ, Τσιντώνης (60′ Στούπης), Παντελίδης (60′ Χοτζάλι), Μουσταφίδης, Σταύρου (75′ Καραγιάννης), Μαρουκάκης, Καββαδίας.

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Μπουσάι (33′ Γκέζος, 78′ Χριστόπουλος), Σκεντεράι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντουτσής, Σταθόπουλος (66′ Χατζησάββας), Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Μαστραντωνάκης (78′ Πατσίλης).

 



 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments