Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Λύτρωση στο 90′ για τον Ευκλή!

Λύτρωση στο 90′ για τον Ευκλή!

0
efklis endekada
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Ευκλή με τον Άγιο Λουκά Αφάντου που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2 – 2 με τους γηπεδούχους να σώζουν την παρτίδα στην εκπνοή. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιώργου Μπακίρη έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30’ με κοντινό πλασέ του Μανέττα (0 – 1). Ο Ευκλής κατάφερε να αντιδράσει πάντως και να ισοφαρίσει πριν «βγει» το ημίχρονο. Ήταν το 40’ όταν ο Αποστολόπουλος έκανε ωραία πάσα στον Σχοινάκη ο οποίος μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες εμφανίστηκαν ισοδύναμες και η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Στο 55’ από πάσα του Κυριαζή, ο Μανέττας με ωραίο πλασέ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Άγιο Λουκά (1 – 2). Ο Ευκλής από εκεί και πέρα ανέβασε αισθητά στροφές και προσπάθησε να φθάσει στον ισοφάριση. Ο Μπερετούλης στο 80’ έκανε το σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα στο οριζόντιο. Τελικά, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’ όταν ο Μπερετούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Βουτσάς και Κοτσιλίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Λαμπρόπουλος, Καρακόπουλος, Παναγιώτου, Τσαγκαράκης (75’ Διακοφιλιππής), Κούρλιος, Μπερετούλης, Παπάς, Μαριεττής, Σχοινάκης (70’ Φράγκος), Αποστολόπουλος
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Καλογήρου Ελ., Καλογήρου Χ., Μακρυδημήτρης, Κασιώτης Σ., Μπάλα, Γεννημαχλέλης, Κανέλλος, Μπρισνόβαλης (75’ Χατζαντώνης), Κυριαζής, Μανέττας (85’ Νικολής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments