Αρχική Uncategorized Στη «φάκα» Αλβανός

Στη «φάκα» Αλβανός

0
Dodekanisos

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, οι οποίοι συνέλαβαν προχθές ένα 20χρονο Αλβανό, που κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε ντόπιους τοξικομανείς.
Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ότι ο 20χρονος διακινεί ποσότητες ηρωίνης πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψή του. Το περασμένο Σάββατο τέθηκε υπό επιτήρηση εγκαταλελειμμένο οικόπεδο το οποίο βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Καλλιθέας, όπου ο αλλοδαπός έκρυβε τις ποσότητες. Οι αστυνομικοί είδαν τον 20χρονο να φτάνει στο οικόπεδο με μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος ομοεθνής του.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, οι δύο δράστες πήραν από κρυψώνα μία πλαστική σακούλα. Οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν το χώρο έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι όταν αντιλήφθησαν την παρουσία τους, τράπηκαν σε φυγή πεζή.
Οι αστυνομικοί πήραν τη σακούλα που πέταξαν οι αλλοδαποί και διαπίστωσαν ότι περιείχε 11 ανισοβαρείς συσκευασίες με ηρωίνη μικτού βάρους 204,7 γραμμαρίων.
Αργότερα το βράδυ, μετά από έρευνες, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τον 20χρονο στο σπίτι του στην οδό Κοδριγκτώνος και τον συνέλαβαν. Ο 20χρονος φέρεται να δήλωσε ότι θέλησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς για να γιορτάσει τα γενέθλιά του που ήταν εκείνη τη μέρα και ότι σε διαφορετική περίπτωση θα είχε παραδοθεί. Είπε επίσης ότι ζήτησε από τον φίλο του να τον μεταφέρει με το ποδήλατό του στο σημείο, όπου τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, καθώς ο ίδιος δεν είχε μεταφορικό μέσο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος προμηθεύθηκε από τον Πειραιά, από άτομο, τα στοιχεία του οποίου φέρεται να μη γνωρίζει, μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, έναντι του χρηματικού ποσού των 2000 ευρώ, το οποίο θα αποκόμιζε μετά την πώλησή της. Ο Αλβανός φέρεται να δήλωσε ότι είναι άνεργος οικοδόμος και ότι, προέβαινε στην πώληση της κάθε δόσης ηρωίνης, έναντι του χρηματικού πόσου των 20 ευρώ. Από τα χρήματα αυτά, ο ίδιος κρατούσε 8 ευρώ και τα υπόλοιπα τα έδινε στους προμηθευτές του.
Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ και κατασχέθηκε, ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών. Εκτιμάται ότι τα υπόλοιπα χρήματα από τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών ουσιών, τα κατέθετε σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Χθες το μεσημέρι, ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.
Από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου αλλοδαπού.

πηγή: www.proodos.net (http://www.proodos.net/details.asp?ID=14844&catID=6)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments