Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Κυανέρυθρο» άστρο

«Κυανέρυθρο» άστρο

0
diagoras_panigiria
Dodekanisos

Άστρο λαμπρό τον οδηγεί! Ο Διαγόρας φαίνεται ότι «φτιάχνεται» με τα πολλά οικονομικά προβλήματα και τις τάσεις φυγής ορισμένων παικτών. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έμεινε για ενδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητος, υποτάσσοντας στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και τον Παναιτωλικό με 2 – 0. Οι «κυανέρυθροι» του Πέτρου Ρουτζιέρη, συνέχισαν ακριβώς από το σημείο που έμειναν στο τελείωμα του 2010 και μπήκαν και στο 2011 εντυπωσιακά στέλνοντας τα ανάλογα μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Απ’ ότι φαίνεται και ο φίλαθλος κόσμος αρχίζει να πείθεται με τις ικανότητες που έχει ο φετινός Διαγόρας και για τον λόγο αυτό χθες ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Περίπου 1500 λοιπόν θεατές ήταν χθες στο Δημοτικό Στάδιο και στο τέλος αποθέωσαν τους παίκτες του «γηραιού» επιβραβεύοντας τους για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν εντός αγωνιστικού χώρου.
Τα γκολ
Μόλις στο 1’ ο Αναστασιάδης τράβηξε τον Σπάρταλη μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ταραχούλκσι κάνοντας το 1 – 0
Στο 68’ ο Προβατίδης έκανε μια ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Ταραχούλσκι που «χώθηκε» μέσα στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού, με δύσκολη κεφαλιά υπό πίεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0
Άλλες φάσεις
Στο 16’ ο Γκούρμα με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά. Έκανε ένα διαγώνιο σουτ όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 28’ ο Παπάς έκανε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Καούνος χωρίς να έχει ορατότητα προς την εστία έκανε ένα επικίνδυνο πλασέ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ταμπάση (άουτ)
Στο 38’ ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο ξεχασμένος Δέντσας πήρε την κεφαλιά από πολύ καλό σημείο όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στυο 42’ ο Ζουρούδης έκανε ωραία τρίπλα από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή. Έστρωσε τη μπάλα στον Ταραχούλσκι ο οποίος πλάσαρε από καλό σημείο αλλά μάλλον βιαστικά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 49’ ο Καούνος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον πολύ καλό Ταμπάση.
Στο 52’ ο Ζουρούδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Τζενάμο έκανε την απόκρουση του αγώνα και απογειώθηκε στο αριστερό του «παραθυράκι» για να «κατεβάσει» τη μπάλα.
Στο 60’ ο Εξουζίδης γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Ταραχούλσκι έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 81’ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Ταραχούλσκι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Τζενάμο και έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς αναπήδησε στο χορτάρι και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Καλύτεροι του Διαγόρα οι Ταραχούλσκι, Ταμπάσης, Σαλαμαστράκης και Εξουζίδης. Από τον Παναιτωλικό άρεσαν ο Μουμίν (κακώς αντικαταστάθηκε) και ο Θεοδωρίδης.
Μέτρια ήταν η διαιτησία του Γιώργου Δασκαλόπουλου (Μπέτσογλου, Παπανικολάου) από την Κόρινθο. Στο 79’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ταραχούλσκι ο Κούσας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης (85’ Καμηνιώτης), Σπάρταλης (81’ Ζλάτκοβιτς), Ζουρούδης, Γεωργίου (90’ Πεταυράκης), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο. Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος (74’ Μπουμάλ), Μουμίν (62’ Ρότσα), Δέντσας, Καούνος (74’ Καραμαλίκης), Γκούρμα, Θεοδωρίδης, Παπάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments