Αρχική Επικαιρότητα Λουκέτο στο ΑΤ Ομονοίας – Παρέμβαση Τάκη Θεοδωρικάκου

Λουκέτο στο ΑΤ Ομονοίας – Παρέμβαση Τάκη Θεοδωρικάκου [vid]

0
Dodekanisos

Λουκέτο βάζει το πλέον σημαντικό Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου της Αθήνας λόγω έλλειψης… προσωπικού. Οι πολίτες που θα μεταβαίνουν στο ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να καταγγείλουν παράνομες πράξεις θα βρίσκονται μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με έγγραφο που συνέταξε ο διοικητής του ΑΤ Ομονοίας και με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου η υπηρεσία αναφέρει ότι αδυνατεί να διαθέσει προσωπικό σε σημεία ευθύνης της.

@tanea.gr

«Η Υπηρεσία μας αδυνατεί να διαθέσει έναν αστυνομικό στο υπουργείο Υγείας σε ωράριο 08:00 – 16:00. Ένα βαθμοφόρο στο υπουργείο Οικονομικών αρμοδιότητας Α/Τ Ακροπόλεως σε ωράριο 06.00 – 14:00. Έναν βαθμοφόρο και έναν αστυνομικό στο ισλαμικό Τέμενος αρμοδιότητας Α/Τ Κολωνού σε ωράριο 06:00 – 14:00. Έναν αστυνομικό στο Εφετείο Αθηνών (Πταισματοδικείο – Ειρηνοδικείο) σε ωράριο 22:00 – 06:00. Και Δύο Αστυνομικούς σε μεικτά σχήματα ελέγχου covid-19 σε ωράριο 06:00 – 14:00 και 18:00 – 02:00 με Α/Τ Κολωνού και Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών αντίστοιχα».

Για να ακολουθήσει η κάτωθι εντυπωσιακή αναφορά-ενημέρωση προς τις κεντρικές υπηρεσίες: «Τα γραφεία της Υπηρεσίας μας θα παραμείνουν κλειστά καθόσον όλοι οι αστυνομικοί διατίθενται σε εξωτερικές υπηρεσίες».

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πρόκειται, για μια πρωτοφανή κατάσταση. Απόρροια της διαχρονικής υποστελέχωσής του ΑΤ Ομονοίας. Ταυτόχρονα, αυτό συμβαίνει λόγω της απασχόλησης χιλιάδων αστυνομικών σε διάφορες άλλες υπηρεσίες αλλά και φρουρήσεις. Πρόκειται για ένα «αγκάθι» στη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ.  

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Παρέμβαση για το Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας το οποίο είναι υποστελεχωμένο και σύμφωνα με δημοσιεύματα διαλύεται, έκανε με μήνυμά του στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός έγραψε συγκεκριμένα: «Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας έχει προβλεφθεί ότι ενισχύεται με 30 αστυνομικούς, πέντε από τους οποίους πηγαίνουν σήμερα στη θέση τους. Ενισχύουμε τα αστυνομικά τμήματα παντού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments