Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική LIVE τηλεοπτικά το Ερμής – ΑΣ Ρόδος!

LIVE τηλεοπτικά το Ερμής – ΑΣ Ρόδος!

0
ermis rodos
Dodekanisos

Το μεγάλο παιχνίδι Ερμής Ζωνιανών-Ρόδος απευθείας και ζωντανά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, από τα Ζωνιανά, μόνο στο «mpalakritis.gr» σε αποκλειστική συνεργασία με το news12.gr. Από τη μία ο Ερμής του Γιώργου Πετράκη που εντυπωσιάζει, καλπάζει στον 4ο όμιλο και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Εργοτέλη, έχοντας το απόλυτο, στοχεύει στο πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, είτε μόνος του, είτε παρέα με τους «κιτρινόμαυρους» που την ίδια ώρα δοκιμάζονται στη Νίκαια κόντρα στον δυνατό Ιωνικό. Από την άλλη η ιστορική Ρόδος που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στον Κορυδαλλό απέναντι στην Προοδευτική, έχοντας εδώ και λίγες ημέρες στον πάγκο της τον Σάββα Ορφανίδη και  με τον επιχειρηματία Αυγουστίνο Γιακάϊ  να αναλαμβάνει το τιμόνι διοικητικά, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα σε μία δύσκολη έδρα. Λεπτό προς λεπτό και η σπουδαία αναμέτρηση με εικόνα, ήχο και μετάδοση από τα Ζωνιανά, αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας. Ερμής Ζωνιανών-Ρόδος, την Κυριακή (09/10, 16:00) απευθείας και ζωντανά μόνο στο «mpalakritis.gr» σε συνεργασία με το news12. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Χατζάκης και στην κάμερα-λήψη οι Άλκης Φραγκάκης και Βασίλης Σαϊτάκης.
Μείνετε συντονισμένοι…

Το μεγάλο παιχνίδι Ερμής Ζωνιανών-Ρόδος απευθείας και ζωντανά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, από τα Ζωνιανά, μόνο στο «mpalakritis.gr» σε συνεργασία με το news12.gr. Από τη μία ο Ερμής του Γιώργου Πετράκη που εντυπωσιάζει, καλπάζει στον 4ο όμιλο και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Εργοτέλη, έχοντας το απόλυτο, στοχεύει στο πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, είτε μόνος του, είτε παρέα με τους «κιτρινόμαυρους» που την ίδια ώρα δοκιμάζονται στη Νίκαια κόντρα στον δυνατό Ιωνικό. Από την άλλη η ιστορική Ρόδος που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στον Κορυδαλλό απέναντι στην Προοδευτική, έχοντας εδώ και λίγες ημέρες στον πάγκο της τον Σάββα Ορφανίδη και  με τον επιχειρηματία Αυγουστίνο Γιακάϊ  να αναλαμβάνει το τιμόνι διοικητικά, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα σε μία δύσκολη έδρα. Λεπτό προς λεπτό και η σπουδαία αναμέτρηση με εικόνα, ήχο και μετάδοση από τα Ζωνιανά, αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας. Ερμής Ζωνιανών-Ρόδος, την Κυριακή (09/10, 16:00) απευθείας και ζωντανά μόνο στο «mpalakritis.gr» σε συνεργασία με το news12. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Χατζάκης και στην κάμερα-λήψη οι Άλκης Φραγκάκης και Βασίλης Σαϊτάκης.

πατηστε εδω

Το μεγάλο παιχνίδι Ερμής Ζωνιανών-Ρόδος απευθείας και ζωντανά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, από τα Ζωνιανά, μόνο στο «mpalakritis.gr» σε αποκλειστική συνεργασία με το news12.gr. Από τη μία ο Ερμής του Γιώργου Πετράκη που εντυπωσιάζει, καλπάζει στον 4ο όμιλο και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Εργοτέλη, έχοντας το απόλυτο, στοχεύει στο πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, είτε μόνος του, είτε παρέα με τους «κιτρινόμαυρους» που την ίδια ώρα δοκιμάζονται στη Νίκαια κόντρα στον δυνατό Ιωνικό. Από την άλλη η ιστορική Ρόδος που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στον Κορυδαλλό απέναντι στην Προοδευτική, έχοντας εδώ και λίγες ημέρες στον πάγκο της τον Σάββα Ορφανίδη και  με τον επιχειρηματία Αυγουστίνο Γιακάϊ  να αναλαμβάνει το τιμόνι διοικητικά, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα σε μία δύσκολη έδρα. Λεπτό προς λεπτό και η σπουδαία αναμέτρηση με εικόνα, ήχο και μετάδοση από τα Ζωνιανά, αποκλειστικά από την ιστοσελίδα μας. Ερμής Ζωνιανών-Ρόδος, την Κυριακή (09/10, 16:00) απευθείας και ζωντανά μόνο στο «mpalakritis.gr» σε συνεργασία με το news12. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Χατζάκης και στην κάμερα-λήψη οι Άλκης Φραγκάκης και Βασίλης Σαϊτάκης.
Μείνετε συντονισμένοι…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments