Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Του στέρησαν σίγουρη νίκη!

Του στέρησαν σίγουρη νίκη!

0
diagoras_kipello1
Dodekanisos

Ένας απίθανος ρέφερι έστησε «χειρουργείο» και ανάγκασε το Διαγόρα να περιοριστεί στην ισοπαλία 1-1 με το Λεβαδειακό, στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Ο Αγκιρίμπα στο 18΄ το 1-0 για το «γηραιό», ισοφάρισε 1-1 στο 51΄ ο Ζουρούδης, που αποδοκιμάστηκε στην επιστροφή του, ως παίκτης του Λεβαδειακού.
Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με μοιρασμένη την κατοχή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά ο Διαγόρας εκτός από τους παίκτες του Λεβαδειακού είχε να αντιμετωπίσει και έναν ανεκδιήγητο διαιτητή, ο οποίος σφύριζε… αβέρτα υπέρ των Βοιωτών, και με το παραμικρό έδειχνε την κίτρινη κάρτα στα μαρκαρίσματα των «κυανέρυθρων». Αποκορύφωμα ήταν η πολύ αυστηρή 2η κίτρινη που υπέδειξε στον Προβατίδη, πράγμα που άφησε το Διαγόρα με δέκα παίκτες.
Ο «γηραιός» όμως δεν πτοήθηκε από την αποβολή και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ 1-0, το οποίο είχε διαμορφωθεί από το 18΄ με τον Αγκιρίμπα.
Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός απέκτησε τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε νωρίς (51΄) να ισοφαρίσει με τον πρώην παίκτη των γηπεδούχων, Πέτρο Ζουρούδη ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη κατά της πρώην ομάδας του.
Ο διαιτητής Σφήκας συνέχισε το… έργο του με τις κάρτες να βγαίνουν χωρίς σταματημό από τσεπάκι του, εις βάρος του Διαγόρα πάντα. Προς το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Διαγόρα κατάλαβαν ότι με το συγκεκριμένο ρέφερι δε θα μπορούσαν να πάρουν τίποτα περισσότερο και συμβιβάστηκαν- αναγκαστικά- με την ισοπαλία.
Το φιλμ του αγώνα
8΄:
Κεφαλιά του Ταραχούλσκι από το ύψος του πέναλτι, με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης.
16΄ Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Ζουρούδης αποδοκιμάστηκε από του οργανωμένους φίλο του Διαγόρα με το σύνθημα (Πουλημένε, Πουλημένε!)
18΄ : ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Σέντρα-σουτ του Σαλαμαστράκη, ο Κυριακίδης έδιωξε προς στιγμήν, όμως η μπάλα χτύπησε στον Αγκιριμπά και κατέληξε στα δίχτυα του Λεβαδειακού.
20΄: Ο Κόλτζος ανέτρεψε το Ζλάτκοβιτς μέσα στη μικρή περιοχή, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί η φάση, και δεν υπέδειξε το πέναλτι υπέρ του Διαγόρα.
47΄: Διαγώνιο σουτ του Πόποβιτς έδιωξε με τα πόδια ο Ταμπάσης, ο Ζουρούδης επιχείρησε το σουτ, δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ.
51΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-1: Μετά από κόρνερ, έγιναν διαδοχικές κόντρες στην περιοχή του Ταμπάση, από τις οποίες επωφελήθηκε ο Ζουρούδης που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
66΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
68΄: Μετά από πάσα του Σκόνδρα, ο Ταραχούλσκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το συρτό σουτ, και ο Κυριακίδης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζλάτκοβιτς, με τον Ταραχούλσκι να πέρνει τη μπάλα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, έκανε το γυριστό σουτ, όμως πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Μουλόπουλος!
84΄: Ο Ζουρούδης πήρε τη μπάλα σε θέση φορ, έκανε το πλασέ, όμως ο Ταμπάσης έπεσε στη γωνία και έδιωξε.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (88΄ Χριστοφιλέας), Γεωργίου (80΄ Ρέγιες), Προβατίδης, Αγκιρίμπα (76΄ Γκούτμαν), Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (83΄ Μπεγκώνα), Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Ντιμπαλά, Μπάρκογλου 16΄ Ζουρούδης), Πόποβιτς (75΄ Σοϊλέδης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφήκας (Ανατ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρονιιάδης, Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 6΄ Ταραχούλσκι (μαρκ.), 21΄ Ζλάτκοβιτς, 26΄ Προβατίδης (μαρκ.), 45΄ Πουλόπουλος (μαρκ), 65΄ Σπάρταλης (μαρκ.), 77΄ Γκούτμαν (μαρκ.)- 25΄ Ταραλίδης (μαρκ)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 37΄ Προβατίδης (2η  κίτ για μαρκ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments