Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Εθνικός διέσυρε τον Απόλλωνα

Ο Εθνικός διέσυρε τον Απόλλωνα

0
apollon_ethnikos1
Dodekanisos

To news12.gr σας μεταφέρει live   από το γήπεδο Αφάντου την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Απόλλωνα Καλυθιών και του Εθνικού για την 18η  αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Προηγείται 4-0 ο Εθνικός (5΄ και 50΄, 65΄, 77΄) με γκολ του Μακαρούνα και του Λυριστή.
1΄: Ο Γεωργαλλής μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Τόππου, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
3΄: Σουτ του Μπαϊρακτάρη σε κενή εστία, ο Χατζηγεωργίου απέκρουσε με το χέρι και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Χατζηγεωργίου. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Λυριστής, όμως απέκρουσε ο Καραγιάννης.
5΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-1: Μπαλιά του Μπάρτζου στο Μακαρούνα, αυτός με πλασέ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ.
20΄: Μετά από φάουλ του Σεβδαλή, ο Γεωργαλλής πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο, όμως μπλόκαρε ο Τόππος.
21΄: Ο Μακαρούνας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, όμως ο Καραγιάννης έδιωξε σε κόρνερ.

Ημίχρονο 0-1
Σχόλιο Πρώτου Μέρους
Ο Απόλλων αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ του Εθνικού (5΄) αλλά και από το αριθμητικό μειονέκτημα που έχει και στα πρώτα λεπτά του αγώνα προσπαθούσε να βγει μπροστά με ανορθόδοξο τρόπο. Ωστόσο από το 15΄ και έπειτα οι Καλυθενοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το ματς χαρακτηρίζεται από παιχνίδι στο χώρο του κέντρου κυρίως.
50΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-2: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυριστή από μακρινή απόσταση η μπάλα κατέληξε στα διχτυα του Καραγιάννη.
52΄: Μακρινό σουτ του Παπανθύμου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
54΄: Ατομική προσπάθεια του Μουτσοντέμι από αριστερά, από τις κόντρες η μπάλα στρώθηκε στο Μαυρομούστακο, έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
65΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-3:  Συρτή σέντρα του Λυριστή από δεξιά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την άμυνα και από κοντά ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 0-3.
76΄: Μετά από σέντρα από δεξιά ο Πλαγγέντης από κοντά επιχείρησε το σουτ, όμως ο Καραγιάννης κατάφερε να διώξει.
77΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-4: Σέντρα από αριστερά ο Μπαϊρακτάρης το πλασέ η μπάλα στα δίχτυα.
85΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-5: Από σέντρα από δεξιά ο Καραγιάννης στο ύψος του πέναλτι και με πλάτη στην εστία, έκανε περίτεχνο πλασέ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Απόλλων: Καραγιάννης, Μουτσοντέμι, Κίτσος, Μαυρομούστακος, Τσίττας, Χατζηγεωργίου, Αττιτής, Σεβδαλής (79΄ Αλαχούζος), Γεωργαλλής, Δημητράς (67΄ Στάθης), Μάκρας (53΄ Νικολός).
Εθνικός: Τόππος, Γιαννίκος, Μπαϊρακτάρης, Πάλλας, Μπάρτζος, Καραγιάννης, Σ. Τσακίρης, Λυριστής (71΄ Πλαγγέντης), Παπανθύμου, Μακαρούνας (62΄ Παπαδόπουλος), Φλεβάρης (78΄ Γ. Τσακίρης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσιδώνης
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαγιαννίδης, Μάγγος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ
ΚΟΚΚΙΚΕΣ:
3΄ Χατζηγεωργίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments