Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ψυχή βαθειά!

Ψυχή βαθειά!

0
diagoras_kipello1
Dodekanisos

Είναι η στιγμή που ο Μπαρτόζ Ταραχούλσκι κάνει κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου και τον Διαγόρα στους “οκτώ” του κυπέλλου Ελλάδας

Ένας ψυχωμένος Διαγόρας έβγαλε την καρδιά του και την κατέθεσε στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα 1-0, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 38΄. Ο Ταραχούλσκι σημείωσε το «χρυσό» γκολ για το «γηραιό» ενώ ο Ταμπάσης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Ο Εθνικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μετά από δέκα λεπτά ο Διαγόρας ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 29΄ με τον Ταραχούλσκι. Στο 38΄ με εξαιρετική προσωπική ενέργεια έκανε άνω-κάτω την άμυνα του «γηραιού» μπήκε στην περιοχή του Ταμπάση και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Χατζόπουλου. Ο αμυντικός του Διαγόρα αποβλήθηκε και την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Διαμαντής που όμως απέκρουσε ο Ταμπάσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας έκλεισε τους χώρους στο γήπεδο, έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Αστέρα, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.
11΄: Σέντρα του Διαμαντή από αριστερά μέσα στην περιοχή ο Χωριανόπουλος αφού έκανε την προσποίηση, επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
22΄: Από εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς από τα δεξιά, ο Ταραχούλσκι πήρε την κεφαλιά στην, μέσα από πολλούς παίκτες, όμως ο Γκίτκος κατάφερε να διώξει δύσκολα.
27΄: Από «τυφλό» γέμισμα του Άντονι λίγο πάνω από το κέντρο και δεξιά όπως επιτίθεται ο Αστέρας, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και ύψος και κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Ταμπάση και πέρασε άουτ.
29΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0:  Κόρνερ του Ζλάτκοβιτς ο Ταραχούλσκι από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
38΄: Ο Λουάμο έκανε άνω-κάτω την αριστερή πλευρά του Διαγόρα, «άδειασε» τρεις παίκτες μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Ταμπάση, πλάσαρε και κόντραρε ο Χατζόπουλος. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι για τον Εθνικό Αστέρα και απέβαλε τον αμυντικό του Διαγόρα καταλογίζοντας “χέρι” από πρόθεση.
39΄: Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Διαμάντης όμως απέκρουσε ο Ταμπάσης, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η άμυνα έδιωξε σε πλάγιο
45+2΄: Ο Φραντζέσκι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και μακριά από τη μεγάλη περιοχή, ο Ταμπάσης πετάχτηκε στο δεξιά «παραθυράκι» και έδιωξε σε κόρνερ.
66΄: Ο Γεωργίου πάσαρε στο Ζλάτκοβιτς, ο οποίος από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι άουτ.
77΄: Σέντρα από δεξιά του Καρατζά ο Διαμαντής μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
84΄: Από πλάγιο του Πλάτανου ο Ταραχούλσκι με πλάτη στην εστία γύρισε το σώμα του έκανε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. 
Διαγόρας (Πετρός Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης (61΄ Σκόνδρας λ. τ.), Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (83΄ Αγκιριμπά), Γεωργίου (94΄ Χριστοφιλέας, Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός (71΄ Τσιώλης), Καρατζάς, Τραορέ, Χωριανόπουλος, Διαμάντης (81΄ Αργυρίου), Παλάσκας (63΄ Γιαννιτσανάκης), Φραντζεσκί, Λουάμο, Παπαζούδης, Άντονι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γ. Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ε. Ζαρακοβίτης (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 61΄ Προβατίδης (μαρκ.), 93΄ Ταμπάσης (καθ.)31΄ Φραντζέσκι (κλώτσ. πινακ.), 33΄ Τραορέ (μαρκ.), 52′  Άντονι (μαρκ.), 95΄ Παπαζούδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 38΄ Χατζόπουλος (χέρι)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments