Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Και πως να χάσει!

Και πως να χάσει!

0
diagoras_ionikos
Dodekanisos

O Νεμάγια Ζλάτκοβιτς (αριστερά) σε στιγμιότυπο του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο

Όχι, αυτός ο Διαγόρας δε μπορεί και δε θέλει να ηττηθεί! Η νίκη 2-1 επί του Ιωνικού πέρα από τη διατήρηση του αήττητου σερί του «γηραιού», έδωσε τη δυνατότητα στους «κυανέρυθρους» να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους οι Ζουρούδης
(14΄) και Γεωργίου (74΄), ενώ για τον Ιωνικό μείωσε ο Πασάς στο 76΄.
Καλύτερος ο Διαγόρας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που κυριάρχησε πλήρως των Νικαιωτών, περιορίζοντάς τους σε καθαρά παθητικό ρόλο. Στην επανάληψη ο Γιάννης Πετράκης με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, βελτίωσε κάπως την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Το μόνο που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν απλά να μειώσουν 2-1 στο 76΄ που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Λιαχούδη.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν από το Διαγόρα οι Ταραχούλσκι (29΄), Σκόνδρας (34΄), Μαρκάκης (8΄) και Ερρίκος (38΄), ο οποίος στο 86΄ είδε ξανά την κίτρινη κάρτα στο 86΄ και αποβλήθηκε.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
9΄:
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς από πλάγια θέση και έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
14΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Σουτ του Ταραχούλσκι μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε χέρι αμυνόμενου, στρώθηκε στο Ζουρούδη, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
16΄: Ατομική προσπάθεια του Ρέγιες, από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε συρτό σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
58΄: Από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Αγκιριμπά στο 1ο  δοκάρι πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Ταραχούλσκι τη 2η , όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
74΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 2-0: Από πάσα με το κεφάλι του Ταραχούλσκι, ο Γεωργίου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
76΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 2-1: Σέντρα από τα αριστερά, στην καρδιά της περιοχής ο Πασάς πήρε την κεφαλιά και μείωσε για τον Ιωνικό.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Ρέγιες, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Προβατίδης, Αγκιριμπά, Ταραχούλσκι (91΄ Χριστοφιλέας).
ΙΩΝΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος (65΄ Γιόνδης), Ντε Φαρία, Μακράκης (46΄ Ντιαλό), Πέτρου, Πασάς, Σπυριδάκης, Τσιμικλής (57΄ Δελήμπασης), Ερρίκος, Κωνσταντινίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Σάββας (Σερρών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29΄Ταραχούλσκι, 34΄ Σκόνδρας-8΄Μαρκάκης, 38΄, 86΄ Ερρίκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 86΄ Ερρίκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments