Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ρόδος-Βύζας Μεγάρων 2-1

Ρόδος-Βύζας Μεγάρων 2-1

0
rodos_vizas1
Dodekanisos

Παρακολουθήστε live από το news12.gr την εξέλιξη της εντός έδρας αναμέτρησης της Ρόδου με το Βύζαντα Μεγάρων.

ΡΟΔΟΣ: Κραβαρίτης, Μπιμπίρης, Ανωγειανάκης (81΄ Τσιφλίδης), Ντάλλας, Σκαρλάτος, Μαραγκουδάκης, Λιόλιος, Γήττας (75΄ Τοπάλης), Καραγιαννίδης, Μανίκας (70΄ Δανάς), Κακλαμάνος.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Ταμπάκης (54΄ Όπουε), Ιωάννου, Γκούμας (83΄ Τζαννετάκος), Μουστάκης, Ρούσος, Ντούνης, Μπελεγρίνης, Ατματσίδης, Δήμου (71΄ Μωυσίδης), Στρατάκης,
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΕΙΔΗΣ, ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούσσος, Δήμου, Στρατάκης, Μαραγκουδάκης, Καραγιαννίδης, Τοπάλης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2΄:
Μετά από αντεπίθεση ο Ρούσος βρέθηκε στην περιοχή, επιχείρησε το συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
16΄: ΓΚΟΛ!: 1-0:  Κόρνερ του Γήττα από αριστερά, ο Μαραγκουδάκης κοντρόλαρε τη μπάλα στην περιοχή, έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ. Οι αμυνόμανοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στη συγκεκριμένη φάση με αποτέλεσμα να δει την κίτρινη κάρτα ο Ρούσσος.
32΄: Σουτ του Μαραγκουδάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στο Γήττα, αυτός επιχείρησε  πλασέ με σκοπό να «κρεμάσει» τον Ούλμαν, όμως ο γκολκίπερ του Βύζαντα μπλόκαρε.
41΄: Μετά από αντεπίθεση ο Ατματσίδης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ όμως ο Κραβαρίτης απέκρουσε.
Ημίχρονο 1-0
Σχόλιο Πρώτου Ημιχρόνου
Η Ρόδος είναι καλύτερη από το Βύζαντα στο πρώτο μέρος του αγώνα, ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της. Αντίθετα ο Βύζαντας προσπαθεί να βγει μπροστά κυρίως με παιχνίδι αντεπιθέσεων, ωστόσο πέρα από δυο επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε μπροστά από τα καρέ του Κραβαρίτη, οι Μεγαρείς δε μπόρεσαν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί. Στα αξιοσημείωτα ο ελάχιστος κόσμος που βρίσκεται στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου, περίπου 300 άτομα παρακολουθούν τον αγώνα.

49΄: Σέντρα του Μανίκα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο ο Κακλαμάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
53΄: ΓΚΟΛ!: 1-1: Σέντρα του Στρατάκη από τα αριστερά ο Κραβαρίτης έδιωξε όμως ο Μουστάκης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
55΄: ΓΚΟΛ!: 2-1: Σέντρα του Σκαρλάτου από δεξιά ο Ανωγειανάκης στην περιοχή κοντρόλαρε έκανε το σουτ και «έγραψε» το 2-1.
64΄: Ο Ατματσίδης με το Στρατάκη συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ από αριστερά στην περιοχή της Ρόδου, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.
72΄: Ο Στρατάκης επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα περνάει πολύ κοντά από το αριστερό δοκάρι του Κραβαρίτη.
78΄: Ο Όπουε βγήκε τετ α τετ με τον Κραβαρίτη, έκανε το πλασέ όμως ο γκολκίπερ της Ρόδου έδιωξε σε κόρνερ.
79΄: Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ντούνης πήρε την κεφαλιά, ο Κραβαρίτης ενστικτωδώς έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε στον Κραβαρίτη όμως και πάλι έδιωξε ο Κραβαρίτης.
80΄: Ο Ατματσίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, απανωτές κόντρες στην καρδιά της άμυνας, κατάφεραν όμως να διώξουν οι παίκτες της Ρόδου.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-1
Σχόλιο
Η Ρόδος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από το Βύζαντα στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν και να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τα γκολπόστ των «πρασίνων», Παρ’ όλα αυτά τέλος καλό, όλα καλά για τη Ρόδο που κατάφερε να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments