Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ρόδος-Ασπρόπυργος 3-0

Ρόδος-Ασπρόπυργος 3-0

0
rodos_nafpaktiakos2
Dodekanisos

Παρακολουθήστε live από το news12.grτην εξέλιξη της εντός έδρας αναμέτρησης της Ρόδου με τον Ασπρόπυργο.
ΡΟΔΟΣ: Κραβαρίτης, Ντάλλας, Ανωγειανάκης (65 Ευγενικός), Μπιμπίρης (46΄ Σκαρλάτος), Λιόλιος, Δανάς, Κεφαλούκος, Γήττας, Καραγιαννίδης , Μανίκας, Κακλαμάνος.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Σαχσανίδης, Τσούπρος, Άγγος, Νταφόπουλος, Κουτσοδήμος (5΄ Κωτταρέλας), Γανωτής, Σαββίδης, Κριαράς, Σπύνουλας, Αλήμπασης (52΄ Λέντας), Λύγκος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Σερρών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σάββας, Κυρβέης (Σερρών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12΄ Ανωγειανάκης (καθ.), 85΄ Καραγιαννίδης-33΄ Σπύνολας (μαρκ.), 54΄ Σαββίδης, 59΄ Κριαράς, 90΄ Γανωτής (μαρκ)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
3΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Κάθετη πάσα του Ανωγειακάνη προς τον Κακλαμάνο, αυτός βγήκε τετ α τετ, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία.
16΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κραβαρίτη.
19΄: Ωραία πάσα του Λύγου στην πλάτη της άμυνας της Ρόδου, ο Σπύνουλας βγήκε τετ α τετ όμως άνοιξε τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Κραβαρίτης να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει τη μπάλα.
28΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλήμπαση από πολύ πλάγια δεξιά, ο Κραβαρίτης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
31΄: Από σκαφτή πάσα του Καραγιαννίδη ο Μανίκας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ σε υπερένταση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0
Σχόλιο
Καλύτερη η Ρόδος στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού με τους «πράσινους» να προηγούνται από νωρίς των αντιπάλων τους. Ανέβηκε αισθητά η απόδοση του Ασπρόπυργου στη συνέχεια, ωστόσο μετά το 20΄ οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.
48΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 2-0: Πάσα του Δανά στα αριστερά στην περιοχή στο Γήττα, αυτός με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
51΄: Σέντρα του Ντάλλα από δεξιά για τον Κακλαμάνο, αυτός επιχείρησε το κοντρόλ στην περιοχή δεν τα κατάφερε και η μπάλα απομακρύνθηκε.
53΄:  Ο Δανάς μόνος του στην περιοχή έκανε το σουτ με το αριστρό, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
67΄: Μετά από αντεπίθεση ο Γήττας με το Δανά άλλαξαν τη μπάλα ο τελευταίος σέντραρε στο πίσω δοκάρι ο επερχόμενος Ευγενικός έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
68΄: Σέντρα στην περιοχή της Ρόδου ο Σαββίδης έπιασε την κεφαλιά κοντραρίστηκε με τον Κραβαρίτη έπεσε κάτω, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».
74΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 3-0: Πάσα του Κακλαμάνου στον κενό χώρο για το Μανίκα, αυτός μόνος του μπήκε στην περιοχή έκανε την πρπσποίηση στον Τσούπρο, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
94΄: Πάσα του Λιόλιου για το Γήττα, μπήκε στην περιοχή ντρίμπλαρε και το γκολκίπερ όμως από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0
Σχόλιο

Καμία αντίσταση από τον Ασπρόπυργο δε συνάντησε η Ρόδος στο δεύτερο ημίχρονο που με άλλα δύο γκολ από τους Γήττα και Μανίκα διαμόρφωσε το 3-0 που αποτυπώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την εικόνα του παιχνιδιού.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments