Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σώου Ζουρούδη και Γεωργίου!

Σώου Ζουρούδη και Γεωργίου!

0
diagoras_panthrakikos_georgiou
Dodekanisos

Με δύο τέρματα του Γεωργίου ο Διαγόρας επιβλήθηκε 2-0 του Πανθρακικού στο  Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου για την 6η  αγωνιστική της Football League. Οι παίκτες του Διαγόρα απέκτησαν έτσι βαθιά βαθμολογική “ανάσα” στο πρωτάθλημα.  Οι «κυανέρυθροι» μετά το νωθρό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στην επανάληψη και με το Ζουρούδη σε μεγάλα κέφια πήραν τον ολοκληρωτικό έλεγχο του αγωνιστικού χώρου.
Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη έβρισκαν συνεχώς διαδρόμους προς την εστία του Κουτσόπουλου και πραγματοποίησαν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία της θρακιώτικης ομάδας.
Στο 63΄ ο Γεωργίου άνοιξε το σκορ για το «γηραιό» με πλασέ έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια, ενώ στο 87΄ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και της ομάδας του «κλειδώνοντας τη μεγάλη νίκη του Διαγόρα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
18΄
: Σέντρα του Γεωργίου από τα δεξιά, μέσα στην περιοχή ο Ζλάτκοβιτς επιχείρησε την προβολή όμως ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
28΄: Από μπαλιά του Ταραχούλσκι ο Ζλάτκοβιτς έκανε την κίνηση στην περιοχή από αριστερά, έξανε το σουτ, όμως με διπλή προσπάθεια ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε.
30΄: Εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς, απέκρουσε προς στιγμήν ο Κουτσόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Αγκιριμπά που με τακουνάκι πάσαρε στο Ζουρούδη λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, ο οποίος σούταρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
47΄: Από λάθος του Πλάτανου που δεν μπόρεσε να διώξει, ο Άλβες επωφελήθηκε, μπήκε μόνος του στην περιοχή, πήγε να πλασάρει, όμως την τελευταία στιγμή ο Πουλόπουλος με τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ.
52΄: Από κεφαλιά του Εξουζίδη ο Ταραχούλσκι με πλάτη στην εστία πήγε για το ανάποδο ψαλίδι, δεν του έπιασε η μπάλα έφτασε στο Ζουρούδη στο πίσω δοκάρι , από πλεονεκτική θέση έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
63΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 1-0: Ο Γεωργίου με ατομική προσπάθειας μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
67΄: Ο Σιμώσης βγήκε τετ α τετ με τον Ταμπάση έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
77΄: Γύρισμα του Ρέγιες από αριστερά στη μικρή περιοχή, πετάχτηκε ο Ζουρούδης  και πλάσαρε όμως μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.
87΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 2-0: Σέντρα του Ρέγιες ο Ταραχούλσκι έκανε το σουτ στην κίνηση, ενστικτωδώς απέκρουσε ο Κουτσόπουλος, η μπάκα στρώθηκε στο Γεωργίου που  από κοντά έκανε το 2-0.
90΄: Σέντρα του Γεωργίου από δεξιά ο Ζουρούδης έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
92΄: Πάσα του Ρέγιες στο Ζουρούδη, αυτός έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας την έστειλε στο δοκάρι και κόρνερ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαγόρας: Ταμπάσης, Εξουζίδης (85΄ λ.τ. Χατζόπουλος), Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (65΄ Ρέγιες), Γεωργίου, Προβατίδης (76΄ Σπάρταλης), Αγκιριμπά, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Λόπεζ, Κουντούρης, Παπούλης, Άλβες, Ρόμπερτ (68΄ Καζάκης), Περπερίδης, Ζησόπουλος, Νατσούρας, Τζιωρτζιόπουλος (54΄ Μπαρμούδης), Σουλτανίδης (54΄ Σιμώσης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ντάλλας, Τσολάκης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34΄ Ζλάτκοβιτς (μαρκ), 36΄Γεωργίου (μαρκ), 76΄ Σαλαμαστράκης (μαρκ)-25΄ Τζιωρτζιόπουλος (μαρκ.), 70΄ Μπαρμούδης (μαρκ), 74΄ Ζησόπουλος (μαρκ), 83΄ Λόπεζ (θεατ)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments