Αρχική Αθλητικά νέα Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν; [pic]

0
Dodekanisos

Ο Khalifa Bin Hamad Al-Thani, ο άνθρωπος που αποκάλυψε την μεταγραφή του Μέσι στην Παρί, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ρονάλντο στα χρώματα της Παρί. Στην λεζάντα έγραψε «Μπορεί;»

Ο Khalifa Bin Hamad αποτελεί μέλος της οικογένειας Al-Thani που διοικεί τον Γαλλικό σύλλογο. Οι αναρτήσεις του στο Twitter είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ειδικότερα, όταν ο Μέσι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρσελόνα, ο Khalifa είχε αποκαλύψει πως το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωνόταν. Ταυτόχρονα είχε διαβεβαιώσει πως ο Μέσι είχε έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φημολογούμενες αναφορές ότι ο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους. Μάλιστα ο Πορτογάλος σκέφτεται να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό των «πρωτευουσιάνων». Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Khalifa Bin Hamad πυροδότησε αυτές τις φημολογίες. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μέσι και του Ρονάλντο που στέκονται δίπλα-δίπλα, και οι δύο φορώντας φανέλες της Παρί Σεν Ζερμέν. «Μπορεί;» ήταν η λέξη που έγραψε στη λεζάντα, γραμμένη σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

Φυσικά η Παρί μετά την μεταγραφή του Μέσι και τις φήμες περί αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ, μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του Ρονάλντο. Παράλληλα τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει σφήνα για την απόκτηση του Ρονάλντο. Προς το παρόν όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες. Καθώς είναι πασίγνωστο πως μία μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται αν δεν υπάρξει επίσημη παρουσίαση. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments