Αρχική Αθλητικά νέα Λήγουν οι συμμετοχές 7 Μαϊου

Λήγουν οι συμμετοχές 7 Μαϊου

0
Dodekanisos

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την λήξη των δηλώσεων συμματοχής για το σεμινάριο προπονητικής τερματοφυλάκων που προγραμματίζει η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 19 και 20 Μαϊου.

Η Ε.Ε. περιμένει την θετική ανταπόκριση των μελών της , ώστε να είναι σε θέση να προχωρήσει τις διαδικασίες και τον προγραμματισμό για την διεξαγωγή του, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία αναφέρει τα παρακάτω.

<<Η Εκτελεστική Επιτροπή του συνδέσμου υπενθυμίζει και ενημερώνει τα μέλη μας, ότι την ερχόμενη Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 8.00 το βράδυ, λήγει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής για την διοργάνωση του σεμιναρίου προπονητικής τερματοφυλάκων, με εισηγητή τον Γιώργο Μπερεάνου και συνεργάτη του τον συνάδελφο και μέλος μας Διαγόρα Μουστάκα.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη μας ανέρχεται στο ποσό των 15ευρώ ενώ για τα μη μέλη στα 20.Για να μπορέσει η Ε.Ε. να προγραμματίσει και να προχωρήσει στην διοργάνωση του σεμιναρίου θα πρέπει να υπάρχει επαρκής αριθμός συμμετοχής των μελών μας, σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρωθεί.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους προπονητές ότι στο νησί μας και από το διάστημα 14 έως 28 Ιουνίου 2018 θα λειτουργήσει σχολή επανεξέτασης UEFA A, UEFA B και UEFA C. Στο ίδιο διάστημα θα λειτουργήσει σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων διπλώματος UEFA A, UEFA B και UEFA C(για πληροφορίες επικοινωνία με τον πρόεδρο τηλ.6983461098, γ.γ 6932458303 και τον ταμία 6940603299).

Επίσης ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο προπονητή, ότι από τις 25/6 μέχρι 1/7/2018(1η φάση) θα λειτουργήσει σχολή προπονητών UEFA B. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΠΣΔ>>.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments