Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Λήγουν δεκαεπτά συμβόλαια

Λήγουν δεκαεπτά συμβόλαια

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos
Ο Διαγόρας ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, που θα είναι ο τελευταίος για την φετινή περίοδο. Είναι ένα μάτς στο οποίοι οι κυανέρυθροι δεν θέλουν …γκρίνιες , μιας και θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας παράλληλα και πολύ καλό ποδόσφαιρο, για να δείξουν σε αυτούς που θα μπουν τελικά στην διαδικασία των πλέη οφ, πώς άξιζαν καλύτερης τύχης στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και πώς διέθεταν τις προϋποθέσεις για να το πράξουν.
Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επιστρέψουν από την Αθήνα, οι επτά ποδοσφαιριστές που λόγω προβλήματος με την διαμονή τους, αλλά και εξαιτίας των τρεχόντων οικονομικών προβλημάτων, προτίμησαν να μείνουν στην Αθήνα και να γυρίζουν για τον τελευταίο αγώνα στη Ρόδο. Εδώ θα περιμένουν πρώτα να δουν τι θα πράξουν οι ¨μεγάλοι¨ της ομάδας, αλλά και θα διακανονίσουν τα οφειλόμενα η θα αποφασίσουν να κινηθούν νομικά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα τους. Υπενθυμίζεται πώς δεν επέστρεψαν στην Ρόδο με την υπόλοιπη αποστολή επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα κοντά στα δικά τους πρόσωπα. Πρόκειται για τους Φώτη Γεωργίου, Χάρη Ταμπάση, Νίκο Χατζόπουλο, Στάθη Προβατίδη, Νίκο Πλάτανο, Απόστολο Σκόνδρα και Τάσο Χριστοφιλέα.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί πώς στις 30 Ιουνίου λήγουν για τον Διαγόρα δεκαεπτά συμβόλαια, που αφορούν τους εξής ποδοσφαιριστές:
-Έχουν ήδη προσφύγει στην ΕΕΟΔΕΑΠ κι ο Διαγόρας περιμένει τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις οι Παναγιώτης Μαθιός, Μαρτσέλο Γκούτμαν, Νεμάγια Ζλάτκοβιτς κι ο Χοσέ Ρέγιες.
-Ελεύθεροι να διαπραγματευθούν βάσει συμβολαίου είναι οι:
-Παναγιώτης Σπάρταλης
-Γιώργος Πουλόπουλος
-Φώτης Γεωργίου
-Στάθης Προβατίδης
-Χρήστος Μιχαλάκης
-Τόλης Σκόνδρας
-Τάσος Χριστοφιλέας
-Ζοζέφ Αγκιρίμπα ( Ο παίκτης θα επιστρέψει στην ΑΕΚ όπου ανήκει)
-Νίκος Πλάτανος
-Νίκος Χατζόπουλος
-Χάρης Ταμπάσης
-Μιχάλης Φράγκος
-Μπάρτος Ταραχούλσκι
Εδώ ταιριάζει πράγματι ο στίχος ενός τραγουδιού που λέει «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή…»

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments