Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα LFC Ιάλυσος: Θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

LFC Ιάλυσος: Θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την επιθυμία να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, εξέδωσε η LFC Ιάλυσος. Αναλυτικά:

“Η Ialisos Ladies F.C. έχει μπει στο γήπεδο για ομαδικές προπονήσεις από την Δευτέρα 10 Μαΐου, τηρώντας όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την ΓΓΑ.

Επίσης βρίσκεται σε αναμονή, όσον αφορά την πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος και δηλώνει επίσημα πως επιθυμεί την έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος ώστε να μην συνεχίσει να υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο γυναικών στην χώρα μας και κυρίως των δύο μικρότερων κατηγοριών, της Β’ και της Γ’ Εθνικής μιας και είναι αυτά που δεν έχουν παίξει την σαιζόν 2020-2021 ούτε ένα επίσημο παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ότι η περίοδος απραξίας είναι μεγάλη και θα χρειαστεί χρόνος ώστε οι αθλήτριες να είναι σε θέση ξανά να έχουν τον ρυθμό τους και την σωστή εκγύμναση που χρειάζεται, ωστόσο πιστεύουμε πως ένα μίνι πρωτάθλημα με όσες ομάδες επιθυμούν να αγωνιστούν θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες κορίτσια να δειξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στους αντίστοιχους ομοσπονδιακούς τεχνικούς τις ικανότητες τους, το ταλέντο τους και να τους “αναγκάσουν” να ρίξουν τα βλέμματα τους και σε αυτές τις κατηγορίες καθώς πιστεύουμε πως το να έχεις την ευκαιρία να κληθείς στην Εθνική Ελλάδος αποτελεί την μεγαλύτερη τιμή, το μεγαλύτερο κίνητρο και το μεγαλύτερο όνειρο κάθε κοριτσιού και γυναίκας, κάθε κοριτσιού που ανήκει ηλικιακά στην Κορασίδων ή στην Νεανίδων ή στην Γυναικών, μιας και σε λίγους μήνες υπάρχουν τα προκριματικά.

Καλούμε τους αρμόδιους να σκεφτούν τα παραπάνω και να μην αφήσουν το ποδόσφαιρο γυναικών να συνεχίζει να προβληματίζει και να υποβαθμίζεται, να μην βρουν δικαιολογία αλλά ευκαιρία να κάνουν την διαφορά και να αναβαθμιστεί”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments