Αρχική Videos Λευκός Οίκος: Ισχυρίζεται πως τα εμβόλια είναι καλά για την οικονομία

Λευκός Οίκος: Ισχυρίζεται πως τα εμβόλια είναι καλά για την οικονομία

0
Dodekanisos

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Jen Psaki, δήλωσε πως οι εντολές για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού είναι προς όφελος της οικονομίας. Παράλληλα, η Jen Psaki αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι χιλιάδες πρόσφατες ακυρώσεις πτήσεων στις ΗΠΑ, οφείλονταν στην υποχρεωτικότητα.

Η εκπρόσωπος στο περιθώριο της ενημέρωσης του Τύπου από τον Λευκό Οίκο, ρωτήθηκε αν η εντολές για τα εμβόλια επηρεάζουν σε αρνητικό βαθμό το εργατικό δυναμικό. Αφορμή για την ερώτηση, στάθηκαν οι χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις μετά την εντολή της υποχρεωτικότητας. Ωστόσο απάντησε: «Γνωρίζω ότι ο γερουσιαστής Ted Cruz, το έχει επισημάνει». Την ίδια στιγμή αρνήθηκε ότι ζητήματα στελέχωσης ή παραγωγικότητας σε οποιονδήποτε κλάδο οφείλονται στις εντολές. 

Μάλιστα η Psaki, χαρακτήρισε «ένα μικρό χαμό» τις ακυρωμένες πτήσεις. Όσο για κατηγορίες ότι οι εντολές συσχετίζονται με τις ακυρώσεις, αρκέστηκε στο να πει πως είναι «απολύτως ψευδείς & εντελώς άσχετα». 

Παρόλα αυτά, οι ισχυρισμοί της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου δεν έπεισαν σχεδόν κανέναν. Αρκετοί την κατηγόρησαν ότι αναλώνεται στους ίδιους ισχυρισμούς.  Την χαρακτήρισαν ψεύτρα και πως αποποιείται τις ευθύνες, στην πραγματικότητα.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments