Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Λευκό πουκάμισο: Όχι μόνο με σακάκι

Λευκό πουκάμισο: Όχι μόνο με σακάκι

0
Dodekanisos

Δεν είναι λίγες αυτές που αποφεύγουν γενικά τα γυναίκεια πουκάμισα. Κι αν δεν μιλάμε για όλα τα γυναικεία πουκάμισα, τότε μιλάμε σίγουρα για τα λευκά πουκάμισα. Ένα λευκό πουκάμισο συνειρμικά μάς παραπέμπει σε officelooksκαι πιο «επίσημες» εκδοχές, κουμπωμένο και συνοδευμένο από ένα σακάκι.

Το να πούμε ότι ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και να συνδυαστεί με άπειρους τρόπους, δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να αποδεσμεύσουμε αυτό το τόσο χρήσιμο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας από τους όποιους συνειρμούς, και να το δεχτούμε στην καθημερινότητά μας.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, μερικούς μόνο τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εντάξουμε το λευκό πουκάμισο στη ζωή μας.

  1. Με φούστα (maxi & mini)

Όχι ότι δεν θα το είχες σκεφτεί, αλλά μάλλον δεν το έχεις τολμήσει, ακόμα. Σκέψου μόνο τον συνδυασμό μιας χαλαρής, λευκής maxiφούστας με ένα λευκό πουκάμισο, και «δυνατά» κολιέ από πάνω. Θαύμα, έτσι δεν είναι; Και στην περίπτωση μιας miniφούστας μπορείς να κάνεις ανάλογα θαύματα: Μια μαύρη δερμάτινη ή με τούλι φούστα, μαζί με ένα λευκό πουκάμισο, απογειώνουν την έννοια του outfitoftheday.

  1. Με skinny jeans

Αν ακόμα σου «βγάζει» κάτι πολύ επίσημο, το λευκό πουκάμισο μπορείς να το συνδυάσεις με τον καλύτερό του φίλο, το τζιν. Μια βόλτα αποκτά άλλον αέρα όταν την κάνεις με ένα λευκό πουκάμισο, skinnyjeansκαι γόβες (ή με oxfords, αλλά καιsneakers). Αν πάλι αναρωτιέσαι πώς γίνεται να βγεις μια απλή βόλτα με ένα λευκό πουκάμισο, τότε διάβασε το επόμενο tip.

  1. Δες το σαν jacket

Τίποτα πιο χαλαρό από τα γυναικεία πουκάμισα που μετατρέπονται σε αέρινα jackets. Κάνε εικόνα το παραπάνω outfit, αλλά αντί για το λευκό πουκάμισο βάλε ένα croptop, και από πάνω του ένα ανοιχτό λευκό πουκάμισο. Αν το cropσου είναι πολύ “crop”, τότε μπορείς να δέσεις το πουκάμισό σου, δημιουργώντας έτσι μια απίστευτη χρωματική αντίθεση.

  1. Με παντελόνα

Στο πλαίσιο και πάλι του casuallook, μπορείς να συνδυάσεις το λευκό σου πουκάμισο με μια κρεμ πρωινή παντελόνα. Με μια καφέ ζώνη στη μέση, αποκτάς ένα πρωινό, nonofficiallook, μακριά από γραφείο. Αν θέλεις, πάλι, να βρεθείς ενός γραφείου, μια μαύρη παντελόνα καμπάνα κι ένα αμάνικο πουλόβερ με μοτίβα πάνω από το πουκάμισο σε κάνουν starτου γραφείου.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς περιορίζουμε τα ρούχα μας, και όχι εκείνα εμάς. Απελευθερώνοντας τα ρούχα από τις στερεοτυπικές τους χρήσεις, απελευθερώνουμε και άπειρες στιλιστικές επιλογές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments