Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Λευκή ισοπαλία” στο “Οικονομίδειο”

“Λευκή ισοπαλία” στο “Οικονομίδειο”

0
Dodekanisos


Με «λευκή ισοπαλία» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» έμειναν στο 0 – 0 απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας που μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο «Οικονομίδειο» Οι Κρητικοί σε γενικές γραμμές, έβαλαν δύσκολο στους παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου. Μετά από ένα μέτριο πρώτο δεκαπεντάλεπτο όπου το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο, οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοση τους και μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 34’ δημιούργησαν μια σημαντική ευκαιρία όταν ο Κατσικοκέρης έκανε το γύρισμα προς την εστία αλλά πάνω στη γραμμή κατάφερε να απομακρύνει ο Τριποτσέρης.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν να ανεβάζουν κάπως στροφές χωρίς όμως να είναι εφικτό να πλησιάσουν την μεγάλη περιοχή του Καραγκιολίδη.

Στο 42’ ο Αυγενικού βρέθηκε σε σημείο βολής μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 62’ ο Χιντζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγούσης (Κιλκίς) και «βοηθοί» του ήταν οι Κωστούλας (Κιλκίς) και Φράγιος (Μακεδονία)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Γιώργου, Ρεκλείτης (60’ Χατζηδίμπας), Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Παπαδόπουλος (71’ Κ. Χειμωνέττος), Μαραγκουδάκης (80’ Κουγιός)
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (78’ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (71’ Μηνάς), Αναστασόπουλος (92’ Μάγκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments