Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Λευκή” ισοπαλία για τον Διαγόρα κόντρα στην ΑΕΚ Β’

“Λευκή” ισοπαλία για τον Διαγόρα κόντρα στην ΑΕΚ Β’

0
Dodekanisos

Ισόπαλο με 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ Β’ και του Διαγόρα Ρόδου στα Γλυκά Νερά.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Αθήνα, έδωσε πριν από λίγο ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» του Σάκη Θεοδοσιάδη ήρθαν ισόπαλοι (0-0) κόντρα στην Β’ ομάδα της ΑΕΚ. 

Αρκετά θετικό τεστ για τον Διαγόρα ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Super League 2. Μάλιστα ο γηραιός είχε δοκάρι με τον Ζούνη μόλις στο 10′ για να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα ο “δικέφαλος” απώλεσε 2-3 καλές ευκαιρίες. Όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Σταμούλης (88′ Κάτσικας) Κορνέζος (88′ Αρβανίτης) Γιαννούτσος (88′ Κώτσιος) Μπούσης (71′ Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος, Μπάμπης (88′ Πιτιλάκος) Αμούρ (82′ Γεωργέας), Απ. Χριστόπουλος (82′ Κορομηλάς) Γιούσης, Ιατρούδης (88′ Γκολφίνος)

Διαγόρας Ρόδου: Μπίντσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Γιώργου, Παπαδόπουλος, Πίσπας, Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Σάιμπερτ.

Αγωνίστηκαν και οι Σκαφίδας, Πασαλιμανιώτης, Μπούμπας, Λαμπίρης, Σεφκίετ, Ντος Σάντος, Παραστατίδης, Τάτσης, Αλνταίρ, Μπαστιανός, Τσιαντούλας



 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments