Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Λευκή» ισοπαλία στους Αγίους Αποστόλους

«Λευκή» ισοπαλία στους Αγίους Αποστόλους

0
orfeas_ethnikos
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι του Ορφέα με τον Αστέρα Παστίδας με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ισοπαλία αυτή δεν δίνει το δικαίωμα στους «κόκκινους» να αισθάνονται πιο άνετα, δεδομένου ότι ήθελαν μόνο τη νίκη για να βελτιώσουν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως, οι παίκτες του Γρηγόρη Σαρρή προσπάθησαν για να πάρουν το «τρίποντο» και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Επειδή όμως το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό ειδικά προς το τέλος του, κάλλιστα θα μπορούσαν να το είχαν δεχθεί κιόλας. Ο τερματοφύλακας όμως Σκυλλάς ήταν και πάλι σε πολύ καλή ημέρα και ηρωϊκά μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ο Πάπα έκανε το σουτ αλλά ο Σκυλλάς έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε ωραία τη μπάλα.
Δυο λεπτά αργότερα (στο 17’), ο Παπαστάμος έκανε την κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 45’ ο Παπαστάμος και πάλι απείλησε την αντίπαλη εστία αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο καθώς και πάλι ο Σκυλλάς είχε κατεβάσει …τα ρολά.
Ο τερματοφύλακας του Ορφέα έκανε το ίδιο και στο 53’ σε νέα κεφαλιά του Παπαστάμου (μετά από σέντρα του Γεωργαλλή) ενώ ένα λεπτό μετά (στο 54’), ο Τόσκα έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 60’ ο μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Ορφέα, Παπαστάμος, πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ αλλά ο Σκυλλάς βρήκε και πάλι τον τρόπο να αποκρούσει το πλασέ του σε κόρνερ και να κρατήσει «ζωντανό» τον Ορφέα.

Στο 70’ ο Νίκας έκανε την πάσα προς τον Ροδίτη ο οποίος προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 83’ ο ίδιος παίκτης μπήκε και πάλι στην περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως εξουδετερώθηκε από τον Ματακάκη.
Στο 84’ ο Πάππα πάσαρε στον Γεωργαλλή ο οποίος έκανε το σουτ αλλά πριν η μπάλα φθάσει στην εστία κόντραρε σε αμυνόμενους.

Στο 87’ ο Λενιού βρέθηκε σε σημείο βολής μέσα στην περιοχή και έκανε σουτ αλλά ο Σκυλλάς απόκρουσε. Στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Λενιού που σούταρε αλλά ο Σκυλλάς και πάλι του είπε όχι καθώς απόκρουσε εντυπωσιακά!
Στο 89’ ο Ροδίτης έκανε σέντρα και ο Τσάκε έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση όμως ο Ματακάκης που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 90’ ο Σκόρπος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως ο Σκυλλάς τεντώθηκε και απόκρουσε σε κόρνερ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Σκυλλάς, Τόσκα, Τσίπα, Αδάμος, Ζωάννου, Αμπελάς, Ροδίτης, Γιοβάνι (71’ Γκρέμσι), Νίκας, Κιάρρι, Πολυχρόνης (77’ Καργάκος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ματακάκης, Ζερβός, Μάτσης, Δράκος, Τσαφής, Καραγιάννης, Σκόρπος, Μακρής (61’ Λενιού), Γεωργαλλής, Πάππα, Παπαστάμος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments