Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Λευκή ισοπαλία» για τη Ρόδο

«Λευκή ισοπαλία» για τη Ρόδο

0
23
Dodekanisos

Την ευκαιρία να μείνει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά έχασε η Ρόδος η οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει στο γήπεδο Κοσκινού τον Κολοσσού Κάστρου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0 – 0). Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» μπόρεσαν ακόμα και με την βαθμό να «πιάσουν» κορυφή (ισοβαθμούν με τον Φοίβο άλλα έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο) ενώ παράλληλα έμειναν αήττητοι για ένα ακόμα παιχνίδι και αυτό σίγουρα είναι πολύ θετικό γι’ αυτούς. Το παιχνίδι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν μοιρασμένο αλλά στην επανάληψη τα «ελάφια» ανέλαβαν πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισαν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο. Είχαν όμως αφλογιστία στην επίθεση και έτσι δεν μπόρεσαν να πετύχουν έστω ένα γκολ που πιθανόν να τους έδινε τους τρεις βαθμούς. Στο 89’ μάλιστα είχαν κλασική ευκαιρία για να σκοράρουν και να «κλειδώσουν» τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε στη φάση αυτή καθώς ο Γιώργος Καντιμοίρης ενώ ήταν μόνος του πολύ κοντά στην εστία έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 16’ ο Έλληνας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ όμως ο Ράτζα που ήταν σωστά τοποθετημένος δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 28’ ο Βαρέλης πλάσαρε από καλό σημείο μέσα από τη μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Γκάιδα.
Στο 50’ ο Αμπελάς έκανε ωραία πάσα στον Ευγενικό ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Καστανάκης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 58’ ο Κουρέτας πάσαρε στον Αμπελά ο οποίος επιχείρησε το σουτ με καλές προϋποθέσεις όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Ο ίδιος παίκτης στο 60’ εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκάιδας προσπάθησε με …τακουνάκι να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Καστανάκης απόκρουσε.
Στο 62’, ο Αμπελάς έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
Στο 65’ ο Αμπελάς και πάλι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά ο Καστανάκης κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να αποκρούσει και να σώσει και πάλι την εστία του.
Ο τερματοφύλακας του Κολοσσού Κάστρου λειτούργησε πολύ καλά και στο 73’ όταν απόκρουσε ένα καλό σουτ του Σότα.
Στο 83’ ο Βασιλαράκης επιχείρησε ακόμα ένα σουτ για τη Ρόδο αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 89’ η Ρόδος είχε μια πολύ σημαντική ευκαιρία όταν ο Παπαδημητρίου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γιώργος Καντιμοίρης αφρούρητος από το δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης (Μπερδεμπές, Μοσχάτος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Έλληνας, Βαρέλης (58’ Αγγελάκης), Χατζησάββας, Αλαφάκης, Διακαναστάσης, Σαββίδης, Καραγιάννης (71’ Γιαννουκάς), Φασάκης, Μικκιού, Μάργαρης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Σότα, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάιδας, Κουρέτας, Βιτσέντζος, Γιώργος Καντιμοίρης, Νικηταράς (62’ Βασιλαράκης), Αμπελάς, Ευγενικός, Παπαδημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments