Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Λέτε να κινηθεί δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Λέτε να κινηθεί δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

0
Dodekanisos

Ερώτημα του Δημήτρη Καζάκη

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι Πρόεδρος του ΕΠΑΜ και Επικεφαλής της Συμμαχίας Ανατροπής.

Δεύτερη ημέρα και κανενός δεν έχει ιδρώσει το αυτί. Τα μέσα μαζικής και κατευθυνόμενης εξαπάτησης συνεχίζουν να μεταδίδουν – συμπεριλαμβανομένων και των κρατικών μέσων – τη διάσωση ανοιχτά της Καλύμνου των 68 της θαλαμηγού τύπου Avalon, ως επιχείρηση του ελληνικού λιμενικού, ενώ η αλήθεια είναι ότι ήταν επιχείρηση του Ρωσικού πολεμικού ναυτικού.

Γιατί άραγε δεν κινείται δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Γιατί ο αγαπητός κ. Ντογιάκος, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν επιλαμβάνεται του θέματος; Γιατί άραγε το ευαγές ίδρυμα του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ενώ έχει πληροφορηθεί τα καθέκαστα, δεν προχωρά στα προβλεπόμενα εκ του νόμου εναντίον μέσων και δημοσιογράφων; Που είναι τα παρατηρητήρια των Fake News, πού τόσο ιδροκοπούν για την φιλαλήθεια των δημοσιεύσεων; Σιωπή των αμνών.

Το γεγονός απ’ ότι φαίνεται δεν προσφέρεται ούτε για καπηλεία από τους γνωστούς μας κομματάρχες. Κι έτσι κανένας τους δεν το ανέδειξε ως ζήτημα. Κανένας τους δεν ζήτησε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών εναντίον του καλοστημένου συστήματος κατευθυνόμενης παραπληροφόρησης. Βλέπετε σε λίγες ημέρες έχουμε εκλογές και το φιλοθεάμων κοινό δεν πρέπει να προβληματίζεται με ζητήματα, για τα οποία κανείς από τους επιχορηγούμενους επαγγελματίες της πολιτικής σε αριστερά και δεξιά, δεν έχει, ούτε θέλει να έχει απαντήσεις.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments