Αρχική Videos Leonardo Cascio: Το πρωί σκουπιδιάρης… το βράδυ τερματοφύλακας!

Leonardo Cascio: Το πρωί σκουπιδιάρης… το βράδυ τερματοφύλακας!

0
Dodekanisos

Ο Leonardo Cascio είναι ένας 22χρονος Βέλγος, ο οποίος στην καθημερινή ζωή του εργάζεται ως σκουπιδιάρης. Όμως, ταυτόχρονα αγωνίζεται και ως τερματοφύλακας στην ερασιτεχνική Belisia Bilzen. Μεσοβδόμαδα έζησε από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του και το news12.gr, ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας.

Το ξυπνητήρι χτυπάει στις 4.30 το πρωί. Είναι η ώρα που ο Leonardo Cascio αναλαμβάνει δουλειά. Στην καθημερινότητά του εργάζεται στον Δήμο ως σκουπιδιάρης. Παράλληλα, αγωνίζεται ως ερασιτέχνης τερματοφύλακας στην Belisia Bilzen. Την Τετάρτη (27/10), αγωνίστηκε βασικός στο μεγαλύτερο ίσως παιχνίδι της καριέρας του. Στις 20:00 η Bilzen είχε ταξιδέψει στην δυνατή έδρα της Gent για την φάση των «32» στο κύπελλο Βελγίου. 

«Δεν περιμέναμε στην πραγματικότητα να αγωνιστούμε κόντρα στην Gent. Όλοι είχαμε βάλει στοίχημα από πριν. Όποιος μπορούσε να μαντέψει τον αντίπαλο έπρεπε να κεράσει. Αυτός ήμουν εγώ (γέλια)», είπε ο Cascio. Και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, αρκεί να μην δεχθώ πολλά γκολ», είχε τονίσει. 

Η Gent όπως ήταν λογικό δεν συνάντησε δυσκολία κόντρα στην Belisia Bilzen (ομάδα 4ης κατηγορίας στο Βέλγιο) και κέρδισε με 4-0. Ωστόσο, ο Leonardo Cascio ισχυρίστηκε ότι ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής του. «Είναι η ομορφότερη εμπειρία που μπορεί να έχει κάποιος όσον αφορά το επίπεδό μας! Παρά τα γκολ που δεχθήκαμε, νομίζω ότι ήταν ένα καλό ματς για μένα. Δεν με νοιάζει η ήττα. Η διασκέδαση έχει σημασία για μένα», είπε ο Leonardo Cascio στο τέλος του αγώνα, στο sporza.be.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments